Admin Gemisi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve DraydiBoy tarafından 7 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. DraydiBoy

DraydiBoy User

Öncelikle Admin gemisini herkes merak ediyordur. Admin gemisinin ekipmanlarını biz oyunculara neden gösterilmediği,hakkında kafamda sorular vardı.Bende bu soruları buraya yazmaya karar verdim.Yardımcı olursanız Teşekkür Ederim.

(Önemli)Soru : Admin gemilerinin sadece neden özel günlerde çıkıyor normalde çıkmıyor ?

1.Soru: Admin gemileri ekipmanı oyunculara gösterilmesi yasak mı ?
    (Eyer yasaksa diğer soruların cevaplarını vermenize gerek yok)
    2.Soru: Admin gemileri özellikleri var mı ?
    3.Soru: Admin gemisinin tasarımları var mı ?
    3.Soru: Admin gemisinin videosunu bulamıyorum?(Kendisinin Çektiği diğer oyuncuların çektiğinden bahsetmiyorum)

Sorulara cevap veren Herkese şimdiden Teşekkürler.

2. Admin gemisinin özelliği yok , tasarımı yok , ekipmanı zaten anlayamazsın çünkü admine özel lazerler vardır. Yani Adminler oyunculardan farklı ateş eder.

Videoya gelince ... Adminler kendini pek çekmez gizlilik yüzünden ;)

3. Zaten admin gemileri oyunu oynamaz, sadece semboldür ve özel günlerde çıkar. Tabii arada sırada kamufle olup dolaşıyorlarsa bilemem :) Ama konunun yeri burası değil, ''Genel Konular'' ya da ''Yeni Başlayanlar'' kısmı.

4. Merhaba ,

Admin gemileri oyunla ilgili kontroller , denemeler vb. konular için kullanılıyor. Eğer bir etkinlik düzenlenirse o etkinlik kapsamında ne yapması gerekiyorsa onu yapıyorlar.

Standart bir özelliği olmadığı için geri kalan sorulara cevap vermeye gerek yok.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.