ADMİN MOD falan yardımcı olurmusunz ya da bilgisi olan?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *KØMΛИĐØ*=»[TÜRK] tarafından 26 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ben uri çekicem atm ile uri çekmeyi seçtim bilgileri girdim en yakın atm den onaylayın falan dedi atm den onaylıcam dimi ve bu bugün cuma günü 23:00 da atm seçeneğini seçtim pazar günü x3 te onaylasam 3 katı gelirmi ??

2. Merhaba ,

Banka/ATM Havalesi ile x3 zamanı yararlanamıyorsunuz fakat ATM'den para yatırarak E-pin alabilirsiniz. Bu aldığınız E-pin numarası ile x3 zamanında aldığınız e-pin'e göre alım yapabilir ve x3 zamanında yararlanabilirsiniz.

Banka/ATM ile Alışveriş
    Banka Havalesi ile Katlı Avantaj

E-pin ile Nasıl Uridium/Avantaj Paketi Satın Alırım?

Buradaki siteye üye olup listedeki kullanım amaçlarına göre olanlardan size uygun olanı alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. kıyamet adminim bişiler daha sorucam

ben atm den onaylayınca direkt uri gelicekmi bana

onayı nasıl yapıyoz ben onu çözemedim

Ben bugün atm seçeneğini seçtim telefona iban felan mesaj geldi ben istediğim bi gün atm ye gidip onaylayabiliyormuyum bu ödemeyi ?? bütün sorularıma cevap verirseniz çok sevinirim.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 26 Şubat 2016
  4. Merhaba ,

Buradaki konuyu dikkatlice okuyup incelerseniz yardımı olacaktır. Fakat tekrar belirteyim bu şekilde x3 zamanından yararlanamıyorsunuz. Yani aldığınız miktar 3 katı olarak gelmeyecektir.

Bunun yerine E-pin alın ATM'den ödeme yaparak ve aldığınız E-Pin ile x3 zamanı alım yapıp aldığınız uridium'un 3 katını almış olursunuz.

İyi forumlar.

5. Adminim e-pin almıyacağım ben atm ye gideceğim nasıl onaylıycam bu işlemi onu bilmiyorum hiç bir bilgim yok.

Ben direkt onaylıyıp uriyi almak istiyorum direkt onaylanıyormu .bişi yazmam lazımmı onaylamam için onu söylüyorum admidim

6. ÈrroR_™

ÈrroR_™ User

epin ile almazsaniz onaylasanizda x3 kat gelmez diyor modum.yani 3 kat alamicaksiniz avantajli olmaz.epin ile alin epini hazir tutun o saatte epin ile alisveris yapin ucretsiz risksiz ve kolay yontem

7. Merhaba ,

1- Banka Havalesi ( ATM den banka kartı ile ödeme yada VEZNE den ödeme)

Bu ödeme seçeneğinde sizin seçtiğiniz bankanın ATM'sine ödeme yapmalısınız. Seçtiğiniz bankanın size en yakın olan ATM'yi internetten araya bilirsiniz. Ayrıca gün içerisinde yine seçtiğiniz bankanın şubesine giderek ödemeyi yapabilirsiniz.

Yukarıda açıkladığım gibi seçtiğiniz bankaya ücreti yatırmanız gerekmektedir. Yani ilk önce darkorbit ödeme sayfasında bir forum doldurarak bankayı seçebiliyorsunuz. Bunun için sizlere aşağıda resimli olarak açıklama yapıyorum;

• Öncelikle Ödeme sayfamızdan almak istediğiniz oyun paketini seçiniz ve ödemeye git butonuna basınız.

• Sonrasında ATM/Banka Kartı ile öde seçeneğini seçiyoruz ve ATM/Banka Kartı ile devam et butonuna basıyoruz.

• Bunları yaptıktan sonra karşımıza doldurmamız gereken bir forum çıkacaktır. Bizden bu bilgiler isteniliyor;
    Adı ve Soyadı
    Cep telefon numarası
    E-posta adresiniz.
    Size uygun olan bankayi
    seçmeniz isteniyor.

NOT: Burada istenilen bilgileri doğru şekilde doldurunuz ve unutmayınız. Bir daha ki işlemlerinizde de aynı bilgileri girmeniz gerekecektir. Yoksa hata bildirisi alabilirsiniz.

• Bu bilgileri girip devam butonuna tıkladığınızda size seçtiğiniz bankanın hesap bilgileri ve altında o bankaya ait ATM'leri bulacağınız link verilmiştir.

Banka seçme işlemi bu şekilde yapılmaktadır. Bu işlemi gerçekleştirmeden bankaya havale/ödeme yapmayınız.

ATM ile ilgili bilgileri inceleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

8. ben atm den onaylayabiliyormuyum bu atm ödeme şeklini avantaj falan istemiyorum :)

onaylamama red etmeyi falan nasıl yapıyoz ?? 2 sorumada cevap verirmisiniz yukardakiyle buna

9. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Sürekli onaylama diye bahsetmişsiniz adminimiz çok iyi açıklama yapmış ama birde ben deneyeyim :D

Bu yapacağınız işlem basit ödeme ile ilgili bir seçenektir. ATM den işlem yapacaksanız seçtiğiniz bankanın hesap bilgilerine parayı yatırdığınızda sizin tabirinizle onaylama işlemi gerçekleşir ama hemen olmaz. Bu basit ödeme sistemine düştüğünde oranın yetkilileri veya sistemi kabul eder.

Şimdi siz adminimizin attığı basit ödeme ile ilgili konuya girin en alt tarafında basit ödeme hesabı başlıklı bir anlatım var orada denileni yaparak sipariş verdiğiniz hesaba giriş yaparsınız ve iptal onaylama vb işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Basit Ödeme

İyi Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  10. iban var örnek TR25325325235032050 var bunlarmı hesap bilgileri

11. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Ever hesap bilgileri ayrıca oraya yazdığınız mailede gelmiş olması gerekiyor girip kontrol edin hesap bilgilerini doğru kaydedin yanlış işlem yapmayınız.

İyi Forumlar.

12. nereye yazılıyor o örnek:TR523523505235325 bu nereye yazıyoruz İban ne demek bunlardan hangisi yazarak işlemi yapıyoz onaylıycam şeyi nasıl bulucam çok yordum ama birde iş bankası kartı var bende işte

13. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Atmden hiç işlem yapmadıysanız hiç bulaşmayın bence bellik bir şeyleri yanlış yapacaksınız bilen birisi ile bu işlemi yapın.

Eğer iş bankası kartınız varsa ve internet şubesine giriş yapabiliyorsanız paranızı o karta yükleyin bilgisayar üzerinden iş bankası hesaplarına gönderin yalnız bunun iyin havale ile ödeme seçeneğinden sipariş verin iş bankası hesabı için ondan sonra para gönderme işlemini yapınız.

Ayrıca bu işlemleri kenara bırakıp bir epin sitesinden e-pin alıp x3 kaltlayıcı zamanı yararlanabilirsiniz. Basit ödeme yönteminde bu avantajdan yararlanamazsınız.

İyi Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  14. Bakın şimdi Hesap no İBAN bu ikisi mailde yazıyor bu ikisini kullanarak mı ödemeyi yapıyorum ? direkt atm den hallediliyor dimi ?

15. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Evet bu 2 sinden birisi ile ödeme yapacaksınız. Siz hangi bankadan ödeme yapacaksınız ?

İyi Forumlar.

16. iş bankası v bişi daha nasıl iptal ediliyor

17. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Eğer caydıysanız bir şey yapmanıza gerek yok 2 gün içinde ödeme yapılmadığında otomatik siparişiniz iptal oluyor.

İyi Forumlar.

18. ya 1 kere atm den halletsem şu işi öğrenicem ilk olunca böyle oluyor

19. Şunu sorim size birde çok yordum ama sizi ya şimdi ben atm ye gittim şifremi yazdım girdim hangi şıklardan giricem o iban falan yazma yerini 120 tl lik onay bekleyen işlemi hangi şıkkı tıklayarak bulacağım biliyorsanız sırayla yazarmısınız örnek:XXXX>XXXX>XXXX>XXXX> sırayla neye gircem falan biliyorsanız yazsanız yazarken yoruldum ya okurken kesin sizde yorulursunuz :D

20. OĞUZKHAN

OĞUZKHAN Guest

Merhaba,

Kartsız da hallede bilirsiniz.

1- İş Bankası Bankamatikten (ATM'den) GİRİŞ Tuşuna basınız.
    2- Kartsız İşlemler Ana Menüsünden "Hesaba Para Yatırma" butonuna tıklayınız
    3- Parayı yatıran kişi, gelen ekrandan kendi "T.C. Kimlik Numarasını" giriniz.(Lütfen TC kimlik numaranızı dogru gırınız)
    4- Para yatırılacak Hesabın Numarası ve Şube Kodu girerek "Evet" seçeneğine tıklayınız.
    5- Para Girişi bölmesi açıldığında, yatırılacak para bu bölmeye konularak "Tamam" tuşuna basılır. 5 Lira Fazla Koyunuz. İş bankası 3 Lirasını keser. (Zarf Kullanmayınız)
    6- Makbuzunuzu (Bilgi Fişinizi) almayı unutmayınız.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.