Admin Nolur Carım Süresiz banlattı.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BlMccal tarafından 24 Ekim 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BlMccal

BlMccal User

3 Ay Carım banlandı Nick:MeKabaTsFactor61 hatırlıyomusun H.acklendi carım soydu banlattı.
    Lütfen Ban Attıkları Geri Alsın Şikeyat ederim Kimse Mail Ve Nick şifre vermedim Hacklendi Lütfen gerekn yapmıyosan Pişman olmacaksın İd Banı Hatılamıyom...

2. -uA|bhdR*

-uA|bhdR* User

Moderatörler gelmeden yazayım boşa bekleme support yazmalısın.

3. BlMccal

BlMccal User

Support yazacagımı bilgim yok boş sacma oyun olmuş carım soyuyo ne işşiz cok sacma oyun cıktı Mahkeme vericem Hesabınız Şunu Ödüceksin Admin ve Cm 100 Tl boşa yatırdık carım soyuyor ne işşiz be ben bıraktım ******** daha iyi Bunlar Hesabını Koruma yok bunlar Şikeyet etcem...

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Ekim 2014
  4. .SİHİRBaZ.

.SİHİRBaZ. Guest

Merhabalar,

Hesap güvenliğinizden sizler sorumlusunuz. Gerekli açıklamalara buradan ulaşabilirsiniz. Bu konularla ilgili sorunlarınızı supportta yazınız.
    Başka oyunlardan bahsettiğinizden dolayı gereken cezai işlem uygulanmıştır bilginize.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.