Admin Şikeyetcim !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve helebula1578 tarafından 30 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Admin Bütün FaceBook HerŞey Hesap Korumalı istiyom Bütün Progam indirelen Nick ve Şifre Mail calıyo bütün Hesap Korumalı istiyoz ama yardımcı olmalı istiyoz Facebook Car Tasaklık yapıyo incelersiniz sevinrim .

2. Merhaba ,

Hesap güvenliği kullanıcılar aittir. Hesap bilgilerinizi sağda solda paylaşmayınız.

İyi forumlar.

3. Admin ben oyundayım Sayfa attı giriş girdim irise baktım 8 di 4 oldu Hesap Nasıl girdi bilemiyom Hesap Cekiliş yapıyo lütfn Hesap Korumlaı istiyoz Sonra birisi girmiş Chatta Ban yedik yere durduk Sınırsız ban almıştım Hesap giren ama Korumalı istiyoz ama Yardımcı olmuyosunuz yardımcı olsanız sevirim Facebook bütün Hesap Cekiliş car tasak etme yapıyo neden gereken yapmıyosunuz .

4. Merhaba ,

Önceki mesajımda belirttiğim gibi hesap bilgilerinizi başkalarıyla paylaşmayınız. Bizlerin yapabileceği birşey yok fakat Savcılığa giderek yasal işlem başlatabilirsiniz.

İyi forumlar.

5. Savcı Nerde Ulaşcam bildircem onu gerekn yapsında Hesap korumalı istiyoz herkes calan var yani link atarmısın bi.

6. Merhaba ,

Savcılık oturduğunuz yerde Adliye gibi yerlerde oluyor. Benim burada yapabileceğim birşey yok. En yakın adliye'ye giderek savcılıktan işlem başlatabilirsiniz.

İyi forumlar.

ZamanınEfendisi[TR] bunu beğendi.
  7. Tamam Saol Konu Kilitlebilir.

İyi Forumlar.

8. Merhaba ,

Gerekli cevaplar verildiği için kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.