ADMİN SUPORRT ve CM lerin Umursamazlığı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *T*E*K*BEKİR tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Haklı mıyım ?

1. Değilsin

oy sayısı 0
    0,0%
  2. Haklısın

75,0%
  3. Az çok Rastladım

25,0%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ara sıra hata olunca yada işimiz düşünce chatten cm yada admine seslendiğimde ne bakan var ne bişey yapan cm ler iyice kendini saldı ,ayrımcılık başladı tanıdık diye arkadaşını banlamıyor ,bilmem sohbet ediyormuş şakasınaymış diye artık bahaneler doğmaya başladı .....

Suporrta gelince atılan sorunlara ne çözüm olabiliyorlar ne de adam akıllı cevap yazıyorlar

Örnk: Ben 29.06.2014 tarihinde vip çektim para kesildi ama ne vip geldi ne birşey hatta artık yazılandan fazla para alınmaya başladı uri çektiğimde bi 5 -6 tl fazladan alıyor hatta vıpı bile vermiyorlar suporrta 3 mesaj attım hala tınlayan yok ............

2. Haklısın kardeşim.. Globalde millet ne küfür ediyor bilsen -Tabi bu millet dediğim sıralamada olan klanların üyeleri- CM ya da adminden hiç ses seda yok.. Aynı olayı biz yapsak saniyesini geçtim salisesinde ban alırız. Tamam globalde gözden kaçabilir anlarım.. Gelelim supporta.. Oyunun E-POSTA seçeneğinden biri bana çok ciddi açıdan küfür ve hakaret içeren bi mesaj yolladı. Resim çekip supporta attım ve supportun cevabı :

Selam ,

yazdığında cezayı gerektirecek derecede hakaret,küfür,siyasi ırkçı içerik yok eğer bunlar olursa ceza verebiliyoruz.

Saygılarımla,

........

Ne demek yani şimdi bu ?? Bu cevaba öyle bir sinirlendim ki anlatamam.. Cevap yazdım ve mesajda içerenleri dile getirdim. (-Örneğin oyuncu bana bunu bunu diyor siz hakaret yok diyorsunuz-) Ve Bunun üzerinden gelen cevap:

Selam ,

Bu oyuncuya gerekli ceza verilmiştir.

Saygılarımla,

..........

Admin isimlerini bilerek yazmadım...

3. FORUM MODERETÖRLERİNDEN İSTEĞİM KONUMU 1 HAFTALIĞINADA OLSA KİTLEMEZSENİZ SEVİNİRİM ..................................

4. Merhaba ,

Forumda konu açık olsada bir çözüm olmayacaktır. Burada yapmanız gereken gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır bir şekilde yazarak bildirmenizdir. Ayrıca oyun sorunu , ödeme sorunu v.b. diye formdaki ilgili alanı doğru seçmeye dikkat ediniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.