ADMİN VE CM ŞİKAYETLERİ??

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve YSF tarafından 1 Mart 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. YSF

YSF User

Admin ve Cm şikateyleri adminler yeni başlayan cmleri uyarı vermeden chata sorumsuzca kendi haline bırakılarak kendi kafalarına göre üyelerden arkadaşları dostları olsun.ban veya kick verirler cmlere sorarız neden kick veriyorsun veya kafana göre ban veriyorsun dediğimizde sorularımızı almayız ben şimdii az önce 3 4 tane nokta koydum şöle gösterem

.....
    ben bunu chattta şöle attım herkez görsün hani derlerki kardeşim bir nokta atda grup atayım derler bir anda kick yedim neden kick yedim dediğimde dier oyuncular cm teşekkürler kick veya ban attın derler lütfen cmleri ve adminleri uyarınız oyuncuların arkadaşları dostları olsada bizlere ban veya kick atılmasını istemiyoruz.team speakda çok konuşulur arkadaşım sen bana ban atma gizliden yazım şuna at der bunu bilmenizi istiyorum.çoğu arkadaşından özenerek ban veya kick atar.
    kolay gelsin..

Forum madatörum cmler ve adminlerde bilirki zaten onlar sölediler glabol avrupa1 de klan arama odasını kimse kullanmıyorlar herkez glabol chatındalar herkez orayı kullanır çoğu yeni gelen cmler bizlere ban atarlar uyarı yapılmadan lütfen bunları uyarırmısnız glabol chatında klan aramak serbest olduğunu lütfen yardımcı olunuz

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 1 Mart 2015
  2. Merhaba ,

İlk olarak görevli CM'ler kendi server'larında görevlendirilmezler farklı server'larda görevlendirilirler. Ayrıca chat ile ilgili kurallar hakkında Buradan bilgi alabilirsiniz.

Şayet şikayetiniz varsa kanıtınızla birlikte durumu anlaşılır şekilde yazarak support'a bildirebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Bazı cm lere oynadıkları server verilebiliyor Adminle tanışık olması yada başka bir servere ait hesapla başvurusunu yapıyor bu sayedede asıl oynadığı serverde cm lik yapabiliyor

4. titans___

titans___ User

şimdi adam kendi servırını sölemezse ne olcak ben itimat etmiyorum diycem nedenler var ade ben itimat etmemle alakalı değil bazı kişiler ban almıyor gemileri full lf4 gelişmiş 15 kalkan tam gelişmiş çift güçlendirici gemi beyaz rsb uber roket atıp enforcer gemiye aegisle tmrtları açtığım halde akıllı insta atarken hasar vermez diycem dedim olmaz dediniz ben yalancıyım o zaman 5 senedir oynadığım bir oyun isim de vermiyorum iftiramı atıyom ben anlamıyom bunu söyleyip yok demek nedir bana bunu bir anlatırmısınız hayalmi görüyorum he bu 4-2 dekutu toplarken neden se hep kredi ve euro topluyorum buda iftira yada yalan söylüyorum ben deyip konu kitliyorsunuz fark eden ne konu klitletemekle aklanıyormu buraki yetkililer yada oyun kurucuları denen ulvi insanlar?

5. Merhaba ,

Bahsettiğiniz gibi bir durum olamaz diyemiyorum fakat şöyle bir durum var. Şayet göreve alınmadan önce yapılan incelemede gözden kaçan şeyler olursa dediğiniz olabilir fakat normalde inceleme yapılırken her türlü bağlantılı hesaplar çıkmaktadır.

Önemli olan sadece söylediği server değildir. ID üzerinden kontrol ediliyor ve IP adresi gibi düşünün her türlü bağlantısı olan şeyler çıkıyor. Mesela forumda IP kontrolü yaptığımızda kimler aynı IP'den giriyor görebiliyoruz. Aynı şekilde hesap incelemesi yapılırken ID'den bağlantılı hesaplar çıkıyor.

Hadi diyelim ki dediğiniz doğru peki bütün CM'ler hep sıralama oyuncusu , büyük klanlarda oynuyor v.b. yani hepsi full + full ve görev zamanı kendi serverlarına düşüyorlar görev yapıyorlar mantıklı mı sizce ben onu anlamıyorum.

Ayrıca gerekli durumda konu kilitliyoruz mesela bu konuyu da kilitleyebilirdim. İster inanın ister inanmayın konuya normal koşullarda gerekli cevapları vermiştim ilk mesajımda.

İyi forumlar.

6. titans___

titans___ User

tamam anlıyorum da bunu bu adamlarda biliyor bu tür kontroller olduğunu şu an oynayan bir adam var admin çağırıyor cme yok diyor ısrar ediyor başka admin geliyor adam geliyor ne oldu diyor sorunu çözüüyor bir kere 5 veya 4 admin geldi adamın çağırmasıyla ve baya samimi sohbet ettiler en sert admin bile süt dökmüş kedi gibiydiler adamın karşısında adminler bu adam tr3 de belki sizde tanırsınız adı myle başlıyor bilen bilir böyle biri nedir kimdri nasıl böyle adminleri çağırınca babaları çağırmış gibi adminmi gelir ben 5 sene de bu adamı gördüm ve bu adamın chat resimleri forumlarda çok dolaşdı ve bunlar uygunsuz konuşmalar alenen şimdi hatırlamadığım samimiyet de oyun kuralları dışı olduğu için chat bölüm sayfasının resimleri vardı bu adam çağırınca adminlerin koşa koşa çok geçmeden gelmesi daha yenidir adminim.

7. Merhaba ,

Yani diyorsunuz ki CM'lerden birisi kendi hesabında oynarken yada görevlilerden birisi çağırınca Admin'ler sus pus süt dökmüş kedi gibi emrin olur hemen hallediyoruz diyorlar öyle mi ? Bu zamana kadar hiç bahsettiğiniz bir durumla karşılaşmadım. Oyuncular bazı konular CM'lerle halledemez ve Admini çağırırlar. CM'ler de Admin'lerine şu server'da sizi çağıran var der onlarda bakarlar.

Sizin mantığınız ile bir müdürün hademeden korkması , bir komutanın bir asker'den korkması yada buna benzer durumlara benziyor fakat sanırım siz o olayları farklı anlamışsınız.

Ayrıca yeri gelir eğer uygunsa yoğunluk yoksa CM'lerde oyuncular ile sohbet edebilir aynı şekilde Admin'ler de edebilir. Ayrıca dediğim gibi kanıtınız varsa support ile iletişim kurun forumdan oyun hesaplarını inceleyemiyoruz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.