Admin ve gereksiz ban

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Tony_Mony tarafından 11 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Tony_Mony

Tony_Mony User

Merhaba,

Zebek admin eklediğim fotograf ki konuşmasında çocuk azarlar gibi 'araştırcaksınız, bulcaksınız hazıra konmak yok' gibi şeyler söyledi bende nasıl bir konuşma tarzıdır o diye sordum. Bildiğim kadarıyla adminlerin bu şekilde konuşma hakkı yok. bende şikayet edeceğimi ilettim ve gereksiz yere süresiz ban aldım. almanya da darkorbitte çalışan arkadaşıma ve supporta konuyu telefon ile ileteceğim zaten. Ancak öncesinde buraya yazmak istedim.

adminlerin bu şekilde keyfi ban verme hakkı var mıdır? ki hiçbir hakaret vb olmadığı halde süresiz ban atmaya hakkı var mıdır?

Zeybek adminin görevden alınmasını ve banımın açılmasını rica ediyorum.

aksi takdirde btk ve hakem heyetine başvururak şikayetde dahi bulanacağım.

Son düzenlenen: 11 Temmuz 2014
  2. Merhaba ,

Chat görevlileri sorulan sorulara cevap vermek zorunda değiller. Ayrıca forumda bulunabilecek şeyler için foruma yönlendirirler. Onların görevi chat akışının ve ortamın düzenini sağlamak.

Bizlerde forumun düzenini ve akışını sağlamak. Chat ile ilgili konuları gerekli bilgilerinizle support'a bildiriniz. Forum üzerinden yapabileceğimiz birşey yok.

İyi forumlar.

3. Tony_Mony

Tony_Mony User

benim bahsetmiş olduğum şey ile vermiş olduğunuz şeyin alakası yok ben soru sormadım ki cevap bekliyim. gerkesiz yere ban aldığımı iletiyorum. neyse ben kaptan06 yani Hakan Bey ile görüşerek size ve Zeybek admine geri dönüşünü sağlarım.

4. Seninde adminden eksik kalır yanın yok sen gider bir admine gerekli kişilerle konuşurum gibi tehdit edici ve beğenmiş bir tavır sergilersen adminde sana banı atar. Bu konuşmadada kimseye hesap vermesi gerekmiyor artık hangi admini tanıyorsan

5. Tony_Mony

Tony_Mony User

şikayet etmek ne zamandan beri tehdit oldu??

6. Şikayet edeceksen girersin supporta şikayet edersin.
    Ama bir tanıdğım var gibi havalara girerseniz yok arkadaşlarla görüşünce farkedersiniz gibi bir havaya girdiğin zaman ban atar ve dediğim gibide kimseyede hesap vermez bu konuşmayla ilgili.
    Sen şimdi bana "sen ne karışıyorsun moderatör felan değilsin" dersen eyvallah der çekilirim. Ama tanıdığım lafları herkese sökmez bir gün sağlam kayaya denk gelirsin. :)

7. Merhaba ,

Ben size olması gerekeni söyledim. Chat görevlileri sorulan her şeye cevap vermek zorunda değildir.

Şikayet etmeyin diyen olmadı istediğiniz yere iletebilirsiniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.