Destek Adminim sizden bir yardım istiyorum :/

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGameR159 tarafından 15 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adminim bana geçenlerde arkadaş bir üyelik verdi ben ona o kadar emek verdim goli aldım leo aldım bir kaç diroit aldım 2.hangarı ve P.E.T'i vardı fakat 2dakika tuvalete gittim geldim çardan çıkış yapılmış ve bir daha giremedim ona harcadığım bir çok emek var o uridiumların bir kısmını hatta sadece 50.000 Uri yollayamaz mısınız? supporta yazdım il/ilçe emiyete gidiniz falan dediler zorunl 7 madde yolladılar :( ama üyelik arkadaşımın :(

2. *Asalet*

*Asalet* User

Merhabalar,

Ortak kullanımlı hesapları genelde tasvip etmiyoruz çünkü ilerleyen günlerde arkadaşlar arasında sorunlar yaşanıyor ve hesap sahibi hesabını alınca diğer oyuncu mağdur olmuş oluyor,Giş kuralları gereği zaten bir hesabın tek sahibi olabilir diğer seçenekler onaylamadıklarımızdır,şu an sizin yaşadığınız olaydaki gibi...Nitekim Support ekibimiz size gereken yanıtı vermiştir...
    Konu cevaplanmış olup kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 15 Haziran 2015
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.