Administratör tarafından çıkarıldın!

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve [orcun_sv] tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. [orcun_sv]

[orcun_sv] User

slm bı suredır chat te hep aynı sorunla karsılasıyorum daha ılk kelımemı (slm) yazıorumkı baslıktakı uyarıyla karsılasıyorum bı surelıgıne uzaklastırma alıorum bunun sebebını oğrenebıleceğim bir yer varmı farkında olmadan bısımı yapıorum yoksa sıstemsel bır sorunmu var

2. Merhaba,

Chat sisteminde bazı kelimeler otomatikmen chatten atılmanıza sebep olur. Ve chat ile ilgili bütün sorunlarınızı supporta yazarak bildiriniz.

İyi Forumlar.

3. [orcun_sv]

[orcun_sv] User

sohbet esnasında bu olsa derımkı belkı yanlıslıkla bı kelıme yazdım oldu, daha oyuna yenı gırıs yapıorum slm yazıorum ban alıorum problem o. Devam ederse dediğinizi yapar supporta yazarım peki ban alışımın sebebının belırtıldıgı bı yer varmı ne kadar sureyle uzaklastırıldıgımı öğrenebıleceğim vs

4. Merhaba,

Oyun sayfasını yenileyin. Chat kısmında eğer ban aldıysanız yazar ne kadar süreyle ban aldığınız.

İyi Forumlar.

5. [orcun_sv]

[orcun_sv] User

sayfayı yenıledım sımdı gırebılıorum chat te demekkı sıstemselmıs tesekkuler

6. Merhaba,

Rica ederim. Konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.