Administrator

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve skayra1 tarafından 29 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. skayra1

skayra1 User

merhaba.
    Oynadıgım haritada resmen pushing denilen haksız gemi patlatımı yapılıyor .Bunu birileriyle paylasma amaclı belki yardımda alırım gelirler engellerler diye yazı yazdım admin beni 2 saatliğine chatten attı. Bu bu buna benzer seylerden dolayı devamlı chat banı alıyorum. bana küfür yazılıyor ben ban alıyorum. rapor ediyorum bana yazılan yazıları gönderiyorum ben ban alıyorum. supporta yazdıgımda genelde yanlıslıkla olmus deniyor ve geri açıyorlar, bazen 2 saatlişk alıyorum 5 saat sonra cvap geliyor " suan banlı degilsiniz " diye. Kimdir bu Chatteki admin kardeşim. Hem oyunda haksız kazanç. yasak diyorsunuz. hemde siz bulundugunuz kidemden dolayı her türlü şeyi yapıyorsunuz.
    Kimdir bu admin ve hangi saatlerde hangi adminin oldugunu nasıl ögrenebiliriz. direkt almanya supoorta mesaj atacagım. Bu admine gore bir adamın 3-4 arkadası küçük gemiler acıp haritada bir köseye gidecek ve kendisinin o arkadası tarafından patlatılmasını bekliycek.Bu admin denen şahıs için bu legalmidir yoksa ben bilmiyorum bu normalde legal ben legal olan bir seyi rapor ediyorum dillendiriyorum diyemi haklı olarak ban alıyorum paso yazısmalardan...

2. Oyun ekran görüntüsünü çekip detaylı ve anlaşılır şekilde support'a yollarsanız yardımcı olacağını umuyorum.

3. skayra1

skayra1 User

hocam suportta sorun hiç olmuyor o bakıyor tamamdır yanlış vermişler deyip her seferinde ilgileniyor düzletiyor. Ne yazarkan support ilgileniyor bunun farkındayım. ama her aldıgım 5 bandan 5 tanesi hatalı olabilirmi her seferinde hatalı almıssın düzeltildi diyor. supoort ta olmasa ne yapardık bilemiyorum. benim sorunum bu cm ler adminler chat düzenini saglarken muhakeme yeteneğini hiçmi kullanamıyor. Adamlar sanki 2-3 ismi hafızaya kazıyorlar o isimleri ne zaman görse şak diye banı çakıyorlar. O degil gemimde cok kötü hadi desem birine bise yaptım birinin tekerine çomak soktum. haksız kazanç yapanları bot kullananları tek tek yerleştikleri haritada öldürdüm yok kardeş o da yok. gemimi musait degil olsa yapacam o zaman atsınlar chat banı. en azından cm nin veya arkadaslarının gemilerini ögrenmiş olurum. direkt şikayet ederimde o da yok. nedendir bilmem direkt ban alıyorum. vallahi yetti artık dedirtiyorlar. chattede gencler gibi laklak yapmayıda sevmem sadece gerekli oldugunda kullanıyorum ondada ban alıp yerime oturuyorum her seferinde. dün grup kapısında takıma nasıl oynayacagımızı yazmaya calısıyorum kafamı bir kaldırdım yine ban almısım. takım Allah bilir ne yazdı ne yaptık bilemiyorum. Hep bu sorunu yasıyorum küfür yasak ama küfür etmemek mümkün degil bazı zamanlarda artık.Bir gün zevk olsun diye basacam küfrü bari cm ler 1 kere olsun haklı ban versinler diye deli ettiler yahu..

4. Merhaba ;

Bir kişiyi chatte illegal yollar kullanıyor diye suçlamak ban sebebidir. Seyir defteri paylaşmak ban sebebidir, size edilmiş bir hakareti-küfrü chate yazmak ban sebebidir. Bir kişi banlandığı zaman "neden banlandı?" sorusu ban sebebidir. Sebepsiz yere chati karıştırmak (bir şeyler öne sürmek) ban sebebidir.

Eğer ki bir kişinin illegal programlar ve yollar kullandığını düşünüyorsanız yapmanız gereken tek şey video çekip Support'a atmaktır. Chatte kendinizi afiş etmenize gerek yok.

Kilitlenmesi uygundur.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.