admınler bir bakarmısnız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ƬƇ*SΛŔĪZĿĪ*ƬƇ38 tarafından 18 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhaba
    apis ve zeusum patladı gemım tgc uyesiydi sanırım supporta yazdım ama dönen olmadı yardımcı olurmusunuz..

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Support yoğunluğa bağlı olarak geç cevap verebilmektedir. 48 Saat içerisinde cevap gelmez ise tekrar gönderirsiniz.

Burası anlık yazışma yeri değildir , Bir Forumdur. Cevaplar anında gelmez. Koca Forumda , Sadece Forumdan Sorumlu olan Adminler , Süper Moderatörler ve Moderatörler bulunur.

Bu Üç ayrı sınıftaki görevlilerin hiç biri size bu konuda buradan yardımcı olamaz. Bizler Forumdan sorumluyuz. Hesapların incelemesi gibi durumlar konusunda tek yetkili , Supporttur.

Sizin sorununuzu dinleyecek ve gerekli cevabı verecek kişide supporttur.

Son olarak ; Droitleriniz oyundan kaynaklanan bir sorundan ötürü patlamadığı sürece , Herhangi bir iade yapılması söz konusu değildir. Bu nedenden Dolayı Support ' a ulaşmaya çalışıyorsanız , Size yardım edeceklerini sanmıyorum.

Kilitlenmesi Uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.