Destek Adminler klan açtı ama !

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BossAgeof tarafından 11 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BossAgeof

BossAgeof User

Geçende aynı konuyu açtım Çarşamba günleri kontrol ediliyor dendi ama edilmedi yinelemek istiyorum adminlerin açmış olduğu tr1 vru klanında dayım [DDEV] klan kurulurken 4 günden fazla oyuna girmeyen Kullanıcılar olanda atılacaktı hiç biri atılmadı . Hafta da bir klandakş para paylaşılacaktı bir Credst almadığım gibi bide vergi ödedim. Adminlerin görevlerimize yardımcı olacaktı ama daha Admin bile görmedim. Oyunu bırakmıştım bu haberi gördüm geri başlıyım dedim yemin ederim tüm hayallerimi yıktınız nasıl ekip bu ya acil ilgilenin bu konuyla yada böyle fikirler ortaya atıp geri çekilmeyin Darkorbit ekibi lütfen

!BeTeR! bunu beğendi.
  2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Bu tür konuları ; Oyun ile İlgili Sorunlarınızı Genel Konular kısmına
    Oyun ile ilgili Teknik Sorunlarınızı Teknik Konular Kısmına açınız.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum.

Sorunuza gelince durumu ( Şikayetinizi ) Üst Makamlara rapor edeceğim.

Ayrıca Adminler Klan Kuruyor Etkinliği hakkındaki , görüş , öneri ve şikayetlerinizi : Adminler Klan Kuruyor! kısmına yazınız.

Kilitlenmesi uygundur

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.