Adminler Klan Kuruyor!

Konusu 'Kumanda Merkezi Arşivi' forumundadır ve -PARS- tarafından 3 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Kurallar belli , istediğimiz kişiyi kesmek serbest.Ceza vb. olmaz , olamaz.

2. Beratmirz

Beratmirz User

Diyelim ki ben 10 level iken girdim klana 12 oldum çıkartılıyor muyum klandan?

Birde konuda 9 ağustostan itibaren kabul edilecektir yazmışsınız fakat takvimde 11 ağustos gözüküyor anlayamadım orasını.

Son düzenlenen: 6 Ağustos 2015
  3. Ne olacak açıklayım mı :D
    Düşman klanlar fake hesap açıp bu klana girecek ve düşman olduğu klan gemilerine ateş edecek bu adamlarda dayanamayıp admin klanındaki fake gemileri kesecekler :D ve sonuç -şp li gemiler :)

Darkorbit daha yeni oyuncuları teşvik diyorsun hadi irislerini fulledi daha sırada havoc,hercul,lf4,arge,bunların geliştirmesi,unuttuğum daha bir sürü şey :D Tabi ki hepsi bir anda olucak değil ancak insanları hala kredi ile kandırmaya devam ediyorsunuz :)

Darkorbit 2013 e geri dönüş yapmadığın sürece adminler oyunda çoğala çoğala bir bakmışsınız ki oyunda sadece adminler var :)
    Sen bu oyunda botu engelleyemezsin bunu herkes biliyor 2-3 kere yüzbinlerce hesap kapatıldı sonuç ? bot hala devam ediyor.Banlanan oyuncular hala oynuyor :D Sen adam akıllı ödül vermezsen oyuncuyu dinlemezsen daha yüzbinlerce hesap açılır yüzbinlerce hesap banlanır :)
    2010 dan beri oyuncular bağırıyor yapmayın etmeyin ama dinleyen ? Ne supportunuz support ne de yetkililer yetkili ..

Hadi kolay gelsin :)

4. bence çok saçma , bizim elimizden tutan olmadı şimdiye kadar . atalarımızın bi sözü vardır her yaşın kendine göre güzel bir yanı vardır diye , bence yeni oyuncularda kendi başlarına gelişe gelişe oyunu ögrenmelidir çünkü öbür tarafdan oyun adil olmuyacak bi yanda adminler olacak bi yandada normal oyuncular bu şekilde bize haksızlık olmuş olacak

5. Beratmirz

Beratmirz User

Bence gerçekten çok iyi bir etkinlik. Lütfen iptal olmasın :( Etkinliği yapan herkese teşekkür ediyorum şimdiden.

6. Merhaba,

-şp önerisi listeden kaldırılarak güncellendi.
    BURADAN bakabilirsiniz.

İyi Forumlar

7. iyi güzel söylüyorsunda kardeşim peki dörevleri nasıl yapacağız bana 20 lvl bigboy bulsana haritada yada nostromo D.O bu görevleri vermiş ve yapılacak he yapma kalsın dersen o başka o zaman sende gisip goli görevlerini yapma derim sana

8. Mr.User

Mr.User User

Miralay ozaman işte arkadaşlıklar devreye giriyor.

TS lerde RC lerde aktıf olmak lazım.

"Arkadaşlar uberkristalon görevım var bir el atın" demek var.

10 kişi 4-5 sag ustde bekleyip birinin uber kristalonu cekmesinı beklemek... uberi keserken bir duşmanın gelip hepinizi tek tek kesmesı...

über kacarken 35-40 k vurup sizleri bitirmesi...

bak bunlar işte unutulmaz...

Yoksa görevlerin Admin yardımıyla yapılması sana birşey katmaz manevi acıdan.

Adminin, 1 haftada sana yapacagı yardımı sen katlayıcı paket alarak 4-*de veya *-2 de elle kutu toplayarak hayli hayli yaparsın...

ım_not_normall bunu beğendi.
  9. -PARS-

-PARS- Guest

11 ağustos olarak düzeltilmiştir.

10. adminin 10 numara düşünmüşsünüz yardim a ihtiyaç olur pusu klanı her zaman yanınızda :)

11. etkinlik güzel fakat bana sorarsanız gemi leveli sınırını 12 yapmanızı öneriyorum,
    bu şekilde bende yararlanabilirim :)

12. Yeniler zengin oldu :D

13. BeratM

BeratM User

Sorumu cevaplamadınız ben 5 lv olarak girdim klana 12 lv olunca atılıyor muyum klandan?

14. Büyük harfle yazmak yasak değil mi :)

15. Merhaba,

Oyuncular daha rahat farketsin diye yapıyoruz bunu.
    Diğer 700 küsür mesajıma bakarsanız link verilen kelime harici büyük yazılan başka kelime, kelimeler bulamazsınız.

İyi Forumlar

16. O kadar mesaja bakacak kadar boş vaktim yok malesef.

Şu an konuyu tartışmaya sürüklemeye çalışıyorsunuz biliyorsunuz değil mi :) Sonra konu kapanıcak ve ben ceza alıcam.

Eski forumda ki GLOBAL admin sağolsun yeteri kadar banım var :) Akıllandım mı hayır.

17. BeratM

BeratM User

Merhaba ben 5 level iken girdim bu klana 9 level oldum şimdi ben 11 levelin üzerine çıkarsam klandan atılacak mıyım?

18. klana gelimde :D 1 milyar kiredi atarsaniz .D

19. bencıl olma(
    the_tardis[Chat])
    senın gıbı oyun onama tarzı yuzunden oyuncu sayısı dusuyo sen yenı basla bız senı sureklı keselım ıstermısın, bu arda admınler bu yapmıs oldugunuz gercekten ıyı bısı klan kurmanız ama yeterlı degıl, yenı gemılere dıger oyuncularında destek olması lazım bunun ıcınde bence ek gorevler olması sadece 2 kısı enaz yapıcağı, yada lazerlerde seprom varken ıstedıgımız zaman seprom devreye gırıcek ıstedıgımız zaman kapatıcaz boylece hem savasta dusuk vurmayız hemde oyunda daga fazla kalıp kucuk gemılere yardım etmıs oluruz. rutbe sıstemıde elden gecmelı bellı sevıyeye ulasan herkezın o rutbede kalması lazım yenı oyuncu sureklı bellı bı rutbede kalıcak benım ıcın sorun degıl ama baskası ıcın sorundur oyuncu kaybedersınız .5-1 5-2 5-3 butun sırketlerde olmalı klan savasları kalkmalı sırket savası olmalı ırısler patlamamalı kapılar daga kolay acılmalı kı savasıp eglenelım oyundan sogumayalım. bıde bı anket sorusunda yenı seyler kesfetmelımıyız gıbısınden soru sormusunuz bunu daga acıklayıcı olması lazım mesela yenı kalkan yada lf5 gıbı vesayre seylerı kesfetmek ıstemem ama yenı npcler yada harıtalar olabılır gemılerın gelısımının yeterlı sevıyede hatda fazla bıle bu zamana kadar aykta kalıp burayakadar gelmek ayrı bı sorun bundan sonrada ılerleyıp yok olmamak ayrı bı sorun degısmeyen tek sey degısımın kendısıdır

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 14 Ağustos 2015
  20. YOU*LOST

YOU*LOST User

klan ismi ney

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.