ADMİNLER

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve *Mrs tarafından 11 Aralık 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. *Mrs

*Mrs User

Merhaba ,

Buradan bütün forum adminlerine teşekkür ediyorum gerçekten işinizi iyi yapıyorsunuz bir abi kardeş gibi bizimle sohbet ediyorsunuz oyundan çok şu foruma girip mesaj okuyorum çünkü siz forum adminleri olarak ayrı bir yerdesiniz elinizden geldiğince yardım ediyorsunuz kimi adminimiz çok ters kimisi çok yumusak gerçekten işinizi çok iyi yapıyorsunuz tekrardan teşekkür ederim. Gel gelelim birda chat adminlerine TUGRA adminim yaptıgı bir espiriyi destekledim diye süresiz ban yedim bu nasıl oluyor bende anladım sadece espirisini destekledim bu çok iyi oldu adminim dedim ve pat sınırsız ban anlamadım gitti yan hesap açtım KARİZMATİK admine id numaramı verdim ve sordum neden ban aldım ve aldıgım cevap beni şok etti aldıgnız ban haklıdır haklı ban aldınız. Kardeşim sen daha chatte ne okudun ne ara bana yazdın sorumsuzca hareket ediyorlar işlerini hiç iyi yapmıyolar ne kadar işini iyi yapmayan admin varsa hakkımı onlara haram ediyorum. Nasıl bir insanlıktır bu kardeşim sen daha okumadan etmeden hemen cevap veriyorsun ve muhabbeti bilmeden haklı ban aldın diyorsun ben kimin anasına bacınsna laf etmişim chattete bana süresiz ban atıyorusun

2. Support'a başvurman daha iyi olacaktır. Dediğin olaylar bazen yaşanılabiliyor adminlerin cmlerin birden fazla yere baktığını göz önüne alırsak yanlış anlaşıldığını söyleyebiliriz. Eğer gerçekten bir şey yok ise incelemelerinde ortaya çıkar.

3. Merhaba

Yazdığın herşey kayıt altına alınıyor support son yazdıklarını görüp haklımı haksızmı karar verebilir. Admin banlıyorsa muhtemelen doğru bir ban atmıştır oldukça tecrübeli ve titizdirler. Belki sen yazarken yanlışlıkla farklı birşey yazdın örneğin " aynen adminim " yerine y harfini unutup "anen adminim" yazman yanlış anlaşılabilir tam olarak en son ne yazdığını hatırla bu tarz bir yanlış anlaşılmaya sebep olabilecek bir şey ise supporta yazdığında belirt

4. Merhaba ,

Öncelikle teşekkür ederiz fakat gerek forum gerek chat ekibi elinden geldiği kadar görevini yapmaya çalışıyor. Sonuçta hepimiz insanız ve hata yapabiliriz. Chat ile ilgili konularda biz bir şey yapamıyoruz. Gerekli bilgilerinizle durumu anlaşılır olarak yazarak support'a mesaj yollayınız. Yoğunluğa bağlı olarak en geç 48 saat içinde asıl cevap gelecektir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.