adminler

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve kings06 tarafından 29 Ağustos 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. kings06

kings06 User

merhabalar sorum oyun supportunda çalışan biri (admin) aynı zamanda kişisel hesaba sahip olabilir mi ? bu doğrumudur ??,kurallara uygun mudur ?

2. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Bizlerde sizin gibi oyuncuyuz zaten oyunun kurallarını bilmezsek sizlere nasıl yardımcı olabiliriz.Bu normaldir sizin yaşadığınız her iyiliği oyundaki mutluluğu bizlerde yaşamaktayız.

İyi forumlar.

3. kings06

kings06 User

forum adminini veya moderetörleri kast etmiyorum kendisi aktif şekilde oynuyabiliyor , yetkileri fazla karşıdakinin hesabına bakabilir veya banlatabilir bilgi paylaşamı vs şeyler kısaca yetkilerini kötüye kullanım gibi şeyler,

4. Evet, olabiliyor.

5. kings06

kings06 User

saçma çünkü hollanda supportunda çalışan biri onlara oyunda rahat vermediğimiz için bizim klan lider gemilerini banlattı, tabiki supporta başvurduk ama karşıdakide admin neyi inandıracazki oyunun fair playı yok!

6. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Sorduğunuz soru çok saçma öncelikle bu oyunu oynamayan support admini supporta gelen maillerden nasıl anlasın , buna ek olarakda buradaki herkez yaptığı işin hakkını alarak yapıyor yani oyun üzerinden maaş sistemi var supporta çalışıp oyunu oynamazsa o kişiye hakkını nasıl vermeyi düşnüyorsunuz ayrıca buradaki sistem hiyerarşik bir sistem kafasına göre kimse kimsenin gemisine girip bakamaz banlayamaz inceleyemez. Supportun da bir üstü var ve bu üste yapılan işler sonrası bildirim sağlanıyor. Bu arada ben TR Ekibi için konuşyorum bu yazdıklarım kendi ekibimizin yaptığı sistemdir Hollanda'da nasıl bir sistem var bilemem.

İyi Forumlar.

7. kings06

kings06 User

madem inceleyemez peki bize kestiğimiz adamları oldugu gibi seyir defterinden isimleri atıp bizim kendi gemimizdeki neden kesdimizi sorabiliyor buda mı yasal ? discordan bize bu adamı niye 4 kere kestiniz sizi banlatıcam gibisinden şeyler diyebiliyor

Ve işin ilginç yanı yaptı bize kendini admin olarak tanıttı ve öyle ki bizim seyir defterimize erişebiliyor ve banlıyor

8. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Bu olay Tr serverindemi Hollandadamı oldu buna bi açıklama getirelim , lütfen

İyi Forumlar.

9. kings06

kings06 User

global serveri

10. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhaba,

Discorddan yazılan yazıları ekran görüntüsü alıp şuan burada paylaşın yalnız link olarak değil resim olarak ekleyiniz, bu arada tek satır yazın .

İyi Forumlar.

11. kings06

kings06 User

bazıları ingilizce bazıları flemenkçe okuyabilecek misiniz ? asıl önemli kısmı flemenkçede . Gyazodan göndersem olur mu ?

12. HASAFET.

HASAFET. Guest

Merhabalar,

Hızlı resim olarak kaydedin bütün yazıları orjinaliyle ve yazan kişin discord porfilinide ss alın , supporta hepisini yazın ilgili kişi bakacaktır.

İyi Forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 29 Ağustos 2018
  13. Chat ve forum moderatörleri oyuncular arasından seçiliyor. Diğer artemis gibi görevliler maaşlı çalışan diyebiliyorum. Artemis'in oyunculuğunu az çok gördüyseniz oyunu pek oynamasını bilmediğini rahatlıkla görebilirsiniz. Zaten bu oyunu oynamadığından eminim.

Diğer yandan takımda üst düzey yetkili kişilerden oynayanlarda olabilir.

Bildiğime göre kafalarına göre banlama yapamıyorlar. Yaptıkları banlamalarda genel merkeze bu oyuncu şundan sebep banlandı diye bir ileti yolluyorlar. Bu ne kadar doğru işin içinde olmadığımız için bilemiyoruz. Ayrıca oyunu oynayan bir üst düzey yetkilinin yönetici yetkilerini kötüye kullanabileceğini daha önceki adminlerden biliyoruz. Satışı yapılan admin gemilerinden, sınırsız vipli gemilere bunlar kulağımıza geliyor. Bunların doğrulu kesinlikte kazandı. Sosyal medya üzerinde rastladığım bir support konuşmasında bir oyuncunun gemisi daha önce takım görevlisi tarafından kullanıldığı gerekçesiyle yasaklanmıştı.

Admin olduğumuzu düşünelim. Yetkimizi ne şekilde kötüye kullanabiliriz?

1.Oyundaki ücret karşılığında satışı sağlanan oyun içeriklerini kendi oyun hesaplarımıza görevli paneli veya herneyse ordan istediğimiz kadar veya sınırsız şekilde vermek

2.Oyuncuları kural ihlalinde bulunsun veya bulunmasın banlamak ve bu banı bir meblağ karşılığında kaldırmak(Bunun daha önceden yapıldığına eminim. Sayısız kere banlanan bir hesap hala sıralamada ve oynamaya devam ediyor. Bunun hiç bir izahı yok.)

Bunlara istedikleri kadar böyle birşey mümkün değil. Şöyle böyle olur bize böyle bildirim gelir diyebilirler. Dediğim gibi olanı bitene biz göremiyoruz, yöneticilerin doğru veya yalan söylemediğini bilmiyoruz bilemiyoruz.

Son düzenlenen: 29 Ağustos 2018
  14. kings06

kings06 User

merhabalar furkanbey dediklerinize bende şahit oldum ama bu kişi direk discorddan bizi tehdit etti nasıl olduysa hesaplarımızın seyirlerini bize atabiliyor, bunu yaptığına göre kötüye kullanım mevcut support fazla ilgilenmedi ama kişinin facebook adresi bile var ordaki ismi ile hollanda supportunda çalışanların isimlerini karşılaştırsak aynı isim cıkacaktır kişinin hesabı zaten example do şeklinde gerçek ismi vermedim üst kısaltma linkinde yazıyor bu ve bunu görmemek için kör olmak lazım galiba .

15. __AZRAİL...

__AZRAİL... Guest

Merhaba.

Öncelikle şunu bilmenizi isterimki arkadaşlar asla düşündüğünüz gibi bir admin arkadaş asla öyle davranmaz. Dıscord da bir oyuncu muhtemelen admin nicine benzetmiştir. Bu yüzden sizlerde admin sanmışsınızdır böyle şeylere itibar etmeyin. Sizler oyununuzla ilgilenin.

İyi forumlar.

16. Kesinlikle saçma değil.

Bence admin support bakan veya onun yetkilerine sahip olan biri kesinlikle oyunla ilişkisi kesilmeli.

Şahsen ben darkorbit önce bigpointe bağlı başka oyunda başladım.Moderatör oldum bir süre ve sonra oyunun yetkili konumu teklifi geldi ama kabul etmem durumunda oyuna devam edemeyeceğimi belirtti.1 hafta düşündükten sonra kabul etmedim ve oynadığım oyunu ve arkadaşları seviyordum onları bırakamazdım ayrıca sizin dediğiniz gibi olursa kesinlikle adaletsizlik olur.

Belki ilk bakışta olur mu öyle şey dersiniz ama zaman neyi gösterir bilemezsiniz.

Tecrübemle konuşuyorum.

17. sindbadmoscow.

sindbadmoscow. Community Team Team Darkorbit

Merhaba,

Şikayetinizi bizzat inceleyen kişi ben olduğumdan size gerekli cevabı da vermiş olduğumu düşünüyorum. Ancak görüyorum ki siz aldığınız cevaptan memnun olmamışsınız ve sanki hatanız yokmuş gibi burada bir başka ülkenin Destek birimi görevlisini -cevap veremeyeceğini bildiğinizden- suçluyorsunuz.

Size ticket'ınızda da bahsettiğim gibi şikayet ettiğiniz kişinin admin history'leri incelenmiş olup herhangi bir yetkisini kötüye kullanımının söz konusu olmadığını, ve klan arkadaşınızın da PUSHING yaptığı için ceza aldığını belirttim.

Bu yanıtım da sizi tatmin etmeyecek belli. Ancak gerçekler bunlardır ve gerçekleri saptırmayınız.
    Konu hakkında direkt muhattap ben olduğum için gerekli cevabı herkesin huzurunda verdiğime inanıyor ve konuyu kilitliyorum..

Ve bir de ayrıca; takım içerisinde hangi görevde olursa olsun, her insanın oyunda kişisel bir hesabı olabilir. Bunu yasaklayamayız. Sonucta takımdaki görevlileri de oyuncular içerisinden seçmekteyiz. Bir kişinin oyunda görevli olacak diye hesabını kapatması ya da oyuna girmiyor olması düşünülemez.

.Paradoks. ve HASAFET. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.