Adminlerim LÜTFEN kapatmayın.TARTIŞALIM

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -Be0wuLF- tarafından 4 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. -Be0wuLF-

-Be0wuLF- User

Merhaba arkadaşlar. Darkorbite girmemeye karar verdim bunun çeşitli sebepleri var tabiki.Sıralıycam,en azından bilinmesini istiyorum belki son bir şans.

1- Oyundaki en büyük sorunum kullanıcı ıd değiştirilememesi. Fikrim ise paypel ile satışa sunulack Nickdeğiştirme kartı. Teknik bilgim yoktur ama aynı zamanda oynadığım bir başka oyunda paypel ile alınan x kartı diyelim onu aldığımda istediğim gibi değiştirebiliyorum.Sormak istediğim kullanıcı ıd değişimi sistemde çok zaman alıcak kadar zor birşeymi ? Şuan var olan adminlerde kullanıcı adı değiştirme yetkisi varmı ?

2- 2X LF4 3X LF4 vb. etkinliklerin olduğunu duyuruyorsunuz ama siz adminlerimde biliyorsunuzki bu etkinliklere hiçbir oyuncu inanmıyor. Bu 2. madde belki 1.maddeden daha da önemli. Oyuncular oyunun yetkili kişilerine güvenemiyor...Türkçesi oyuncularınızın gözünde paragöz ve söylediklerinize inanılmayan bir itibar bırakmışsınız bunu temizlemek yerine bugünkü 3X LF4 etkinliğiyle bir kere daha isimleriniz bu sıfatlarla yanyana geldi.

3-Pvp haritalarındaki **** **** programlarını da es geçemiyeceğim her ne kadar günde 200.000 uridyum +1000 üzeri gg topluyorlar denilse de klanımdan programı kullananlardan duyduklarımla söyleyebilirimki öyle birşey yok. Bırakıldığından 1 saat sonra kesiliyorlar zorlarlarsa 50.000 uridyum biriktirilebiliyormuş! Yanlışhatırlamıyorsam HZ.ALİ'ye aitti galiba 'DÜNYA YIKILSIN ADALET SARSILMASIN' . Miktarlar değişse de bir adaletsizlik var adaleti sağlıyacakmısınız? Toparlamak gerekirse **** ,**** **** programları vb sizin giş kurallarındayazan tabiriyle oyuna müdahale eden tüm programların yasaklanmasını,çıkar elde edenlerin cezalandırılmasını talep ediyorum.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 4 Temmuz 2015
  2. 1-Ben daha önce çok defa sordum forum nikiniz yani başlangıç nikiniz değişmez.
    2-Burda ağır itham yapmışsınız bence tamamen şans işi geçen x3 lf4 te 540 kutuda 1 lf4 bulmuş iken bugün 140 kutuda 4 lf4 buldum.
    3-Eskiden oyunda çok harici program vardı ama yavaş yavaş kapatıldı önlemler alındı sizin bahsettiğiniz harici program için de bir çözüm arandığını adminlerimiz belirtti.Ama bu çözüm süreci oldu bittiye getirilecek birşey değil.Uzun sürmesi gayet doğal.Önceki harici programlarda olduğu gibi bu harici programı için de gerekli cezalar verilir.

3. HaYaLeT56

HaYaLeT56 User

en azından yılda bir ana nik deyişın fena olmazdı :)

4. Merhaba ,

İlk olarak bu konuyu fikir konusu olarak mı açtınız ? Eğer öyle ise Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümüne açmanız gerekiyordu. Gerekirse bizler de taşıyabiliriz.

1- Oyuna girişte kullanılan isim bir süre önce sabit hale getirildi. Yine bu konuyla ilgili Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünde konular açılmıştı. Bölümü inceleyebilirsiniz.

2- Korsan kutularında şansında etkisi var. Belki inanmayacaksınız fakat bundan önceki Helix 3 Kat LF-4 günü 240 civarı kutu açtım 1 tane LF-4 bulabildim. Dün gece sahurdan sonra 100 civarı kutu açtım 4 tane LF-4 çıkardım. Şimdi burada bana kalırsa şans faktörü mutlaka etkilidir.

3- Bu tür konularda gerekli bilgiler ile görsel yada video destekli olarak raporlayıp merkeze iletiyoruz. Bazı durumlar erken telafi edilebilirken bazen zaman alabiliyor.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.