ADMİNLERİMDEN Yardımm almak istiyorum

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve baba_yorgun_51 tarafından 22 Ağustos 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Ama elimde suçç duyurusunda bulunduğumm bii belge var sayın adminimm...ben satıyorumm veya satcam diye hiç bşişey demedim.. kendisi geldii benii ekledi gemine talibim dedi..bende olmaz felan derkenn benii kandırıpp almayıı başardıı... vee ben o zaman dolandırılmışş oldumm.. dolandırıldığımıı açıklayan bii belgemm var.. vee geminin bana ait olduğuna dair kredii kartım id numarasıı vee eskilerdenn kullanılann nickler herşeyy var elimde...burdaa madurr durumaa düşenn yinee ben oluyorummm...

2. Nefes

Nefes User

Merhaba

Bakınız şu an bütün sorumluluk yine sizde oyunun ve yöneticilerin yapacağı birşey yok çünki size oyunun her ne sebeple olursa olsun el değiştirmesi satılması ve alınması hakkında giş kurallarına göre açıklama yapılmıştır eğer elinizde kanıtlarınız var ise savcılığa gidebilirsiniz ama bizlerin bu tür konularda yapabileceği birşey yok üzgünüm hakkınızı burda değil adalet karşısında aramalısınız.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ağustos 2014
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.