Adminlerimiz yardımcı olursa çok iyi olur

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve BARAN tarafından 4 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. BARAN

BARAN User

Öncelikle selamın aleyküm gemim full+full uzun zamandır taşınma ve net olmadıgı için darkorbite girmiyodum bu yüzden ─●●LΞD●●─ oyuna girişli hesabımın şifresini unuttum çok epostam oldıgu için hepsini denedim 1 tanesi dısında hepsini buldum o birtaneside gizli yanıtlı hatırlamadıgım için çok denedim ve giriş yapamadım bu konuyu acma sebebim adminlerimiz bana ulasırsa geminin serverini içini anlatabilirim tek istediğim gemimin epostasınon hangisi oldugunu bilmek Lütfen yardım çok emek ve para yatırdım.

2. eray

eray User

supporta yazın.para yatırdım demişsiniz,herhangi bir makbuz belge varsa onu da gönderirseniz yardımcı olurlar

BARAN bunu beğendi.
  3. BARAN

BARAN User

Uzun süredir girmiyorum supporta yolladım burdan bi admin konusarak bana yardımcı olsa en son gemiye girdigimde neler aldıgımı söylerim tek istedigim dogru eposta üzerinde olmak yardım lütfen

4. isin zor bence birde isin bunlara kaldiysa allah yardimcin olsun baska bir demiyorum .)

BARAN bunu beğendi.
  5. ödeme ile ilgili belgelerin varsa yardımcı olurlar heralde

BARAN bunu beğendi.
  6. BARAN

BARAN User

Ödeme ile ilgili belge yok ama hesabın benim olduguna dair ssler ve en son gemiye ne çektigim var bi admin yazsa iyi olucak öylemi diyosun galatasaray o zaman desene Onca Emek ÇÖP oldu oyuna bırakma. Sebebim olur bu olay

7. Kesinlikle işin zor mail işleri için bildiğin evrak istiyolar baya bişey yazmışlardı
    mail adresinin sana ait olduğunu kanıtlayacak evrak istiyolar ( herhalde microsofttan isteyeceksin yanlış değiilsem )
    son aldığın urinin makbuz yada kodu felan varsa onu istiyolar
    bikaç şey daha istiyolardı ama hatrlamıyom ben soğuk su içtim üstüne :)

sen bir yol bulursun umarım :)

aslında support yazsan onlar ne gerktiğini söyler sana modlar da pek bilmiyor bu işleri

8. BARAN

BARAN User

Zaten epostayı hatırlasam bu hale düşmezdim bir yetkili gelse konussa herseyi kanıtlarım ama gelen giden yok üye yardımı bu kadar herhalde :)) acırsam onca emeğe sabahlamaya paraya acırım ve bu oyuna baştan ₺ yatıramam .

9. Merhabalar

Forum üzerinden herhangi bir işlem yapamayız.Bu nedenle Supporta başvurmanız gerekiyor lütfen açıklayıcı bir şekilde durumu Supporta bildirin

İyi forumlar

10. BARAN

BARAN User

İşte bu kadar sağolun

11. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Rica ederiz.Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.