adminlerin dikkatine.

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve adalet tarafından 17 Aralık 2013 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. adalet

adalet User

ben kimseyi karalamıyorum.tr1 serverinde olan hile ve hurda hiç birde yok.buna siz inansanızda inanmasanızda bu var.benim çokta umurumda değil.oyun dahi oynamıyorum ben.eskiden bir hesabım vardı.haftada on günde bir giriyorum ona.ben sizleri uyarmak açısından yazıyoırum.support dediğiniz yere çok delil attım ben merak etmeyin.çok girip ts de adminlerle tartıştım.ha faydası olmadımı oldu.gemiler banlandı.ama merkez banlamadı.tr sorumlusu banladı.1 hafta sonrada açıldı.ister inanın ister inanmayın.düzen devam ediyor.bu konuylada ilgili bir daha yazı yazmamaya söz veriyorum kendime.haydi kalın sağlıcakla.

2. mlsf açılcakmış yeni koni adıda şikyetler (chat olcakmiş onu beekle istersun

Son düzenlenen: 17 Aralık 2013
  3. adalet

adalet User

modlar gibi yazmaya çalışma.uslubuna dikkat et.

4. ok olesıne dedım ama aynı cevabı vereck ve yeni konu açılıp şikayetler hoppala oraya gidecek

5. adalet

adalet User

tamam konunun nereye gideceği seni ilgilendirmez.varsa bir sorunun yazarsın.boyunu aşan konulara yorum yapma.

6. Nefes

Nefes User

Merhaba

Biliyorsunuzki botlar icinde zamaninda cok şikayet vardi ve en sonunda kullanan kim var ise cezasini aldi merakiniz olmasin incelemeler inaninki devam ediyor eninde sonunda yine bir ban rüzgari esecektir biz bekliyoruz sizde sabirla bekleyiniz.

Keyifli formlar

чücεяuн bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.