Adminlerin sıralama gemilerine göz yumması

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve metrixneO tarafından 13 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. metrixneO

metrixneO User

Öncelikle merhaba. Bigpointin karıştırıcı ve bot üzerine yaptığı çalışmaları herkes biliyordur. Ben açıkçası bundan çok memnundum ama olayın iç yüzü daha yeni ortaya çıkıyor.Yada ben yeni anlıyorum. Sıralama gemisi 1. sırada ve karıştırıcı kullandığı bariz ortada yani bunu kanıt olarak kabul edilememesi imkansız tuş takılı olsa bile kullanılan harften sonra sıkışmış olan tuş iptal olur ve yazı normale döner sürekli 4 ve 6 tuşlarını kullanılması karıştırıcının kullanıldığını açıkça ifade ediyor. Ben artık karıştırıcı kullanmalarını geçtim support a mesaj atıyoruz ban atmıyorlar. Adminler oyuncularla beraber hareket ediyor. Hile kullanan geminin artık banlatılması imkansızlaşmaya başladı hele bir de sıralamadaysa bu açık bir şekilde ifade ediyorum OYUNCULAR ve ADMİNLER YAN YANA EL ELE TUTUŞUP SIRALAMA GEMİLERİNİ KORUYOR VE BANLATMIYOR HİLE KULLANDIĞINI KANITLASAK BİLE GEMİLERİ BANLATAMIYORUZ. Adminlerin içinde çok net bir şekilde anlaşıldığı gibi işini yapmayan yada bunun gibi hilelere göz yumanlar var. Bigpoint artık harekete geçmeli. Bu olaylara bir dur demeli.Cezadan ban alan geminin şeref tp ve arge sıfırlanır geliştirme seviyesi 0 a düşer oldu da bu oyuncuların gemisi ban alsa bile tp şeref düşmüyor geliştirmeleri aynı ve argeleri de 50 de yani banı atsalar bile şekilde atıolar gemide herhangi 1 zarar yok. Artık buna dur diyin. Hakkımızı verin. Oyunda adaleti sağlayın.

-»MİЯΛCŁΞ§«-HvN bunu beğendi.
  2. -ThyPhon-

-ThyPhon- User

Merhaba

Gerekli cevabı diyer konunuza verdim.

Forumda aynı içerikte birden fazla konu açmak yasaktır.

Lütfen dikkat ediniz.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.