Adminlik

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve UÇДN_T€NéK€1 tarafından 8 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Selam ben Admin olmak istiyorum ama yaşım 16 ileride bunu bir iş dalı olarak görebilir miyim Adminlikte geliri olan belirli saatleri ve yeri olan bir iş midir? Oyunu 5 yıldır oynuyorum biliyorum yani oyunu ayrıca ne gibi özellikler gerektirir? Bunları merak ediyorum gerçekten Admin olmak çok isterim bana yardımcı olursanız sevinirim

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Öncelikle yaşınızın 16 olması bu işler için uygun değil.

Oyunda yetkili olabilmeniz için yaşınızın en az 18 olması gerekiyor.

Eğer yetkili olmaya karar verdiyseniz yaşınız 18 olduğunda başvuru yapabilirsiniz.

Şu anda CM lik,FM lik ve çeşitli bölümlerde yetkili konumundaki arkadaşlarımız ücret almadan bu işi yapmaktadırlar.

Bu iş kerşılığında da oyun kurucuları Urıdıum bazında hediyeler takdim etmektedirler.

Yaşınızın 16 olması asabiyle,kendi geleceğinizi bir oyun ortamında değilde farklı bir yerlerde ararsanız sizin için daha sağlıklı olacağı kanısındayım.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.