Adminnler İçeriye Bakarmısınız

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve »ΆŁĶΘŁiĶ•ŁΛZ« tarafından 9 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. merhabalar kolay gelsin. bir kaç gün önce hemen hemen herkesin e-postasına bir link göndererek 500 gg 20000 ucb 100 vs. gönderildi. Benim e postama da geldi fakat hiç kullanmadığım bir hesaba geldi. Ve ayrıca o hesabada girmeye çalışıyorum böyle bir hesap yok diyor. bu nasıl bir saçmalıktır?? şuan oynadığım hesabım için bir link gönderirmisiniz? Nasıl düzelecek bu. Şimdiden teşekkürler :)

2. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Kullandığınız hesaba tekrar hediye gönderilemez.Bu hediye kodlarıyla ilgili BURADA açıklama yapılmıştır. Her mail hesabında 1 tane mail gönderildi.Her oyun hesabı için 1 tane gönderilmedi.

İyi Forumlar.

3. iyi de gönderdiğiniz hesap bile açılmıyor :mad: Hiç kullanılmadı o hesap.

4. -UZMAN-

-UZMAN- User

Kullandığınız hesapta haber bültenine abone oldunuz mu ?Ayrıca kullandığınız hesabı farklı maile aktarmanız da yaralı olacaktır.

İyi Forumlar.

5. Evet haber bültenine aboneyim. Hesabı da farklı bir maile aldım şu anda , şimdi ne yapmalıyım beyfendi

6. -UZMAN-

-UZMAN- User

Dediğim gibi ödüller bir daha gönderilmez. Aynı mailde 2 hesap bulunduğu için birisine gönderilmiş şu anda yaptığınız bir daha bu şekildeki ödül dağıtımlarında oynadığınız hesaba da ödül gelmesini sağlayacaktır.

İyi Forumlar.

7. Ama beyfendi gönderdiğiniz hesap açılmıyor kullanılmıyor , şifre unuttum diyorum kullanıcı adını yazıyorum böyle bir hesap yoktur diyor buna ne demeli?

8. -UZMAN-

-UZMAN- User

Peki durumu suporta bildirin forumdan hesabı inceleme gibi bir durum yoktur. Belki düzeltme yapabilirler.

İyi Forumlar.

9. nasıl bir şey yazmam gerekiyor acaba? hiç ticket atmadım da

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Genel sorular seçeneği ile mesaj atacaksınız. Mesajda sorununuzu açık bir şekilde belirtmeniz yeterli olur.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.