Adobe Photoshop CS5 Extended Nasıl İndirilir?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ◐•тєямιηαтöя•◑ tarafından 2 Eylül 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar, bildiğiniz üzere yine bu bölümde CS5 ile ilgili bir konu açmıştım, şimdiki sorum ise nasıl ve nereden indireceğiz? Kendi sitesinden indiririm diye düşündüm ama kendi sitesinde yok. Kendi sitesinden ''Adobe Download Assistant'' adlı bir program indiriliyor, o programda bakıyorum CS5 Extended yok, kendi sitesinden indirirsem daha güvenli olur diye böyle yaptım ama olmuyor, bunun çözümü yok mu?

2. Merhaba ,

" adobe photoshop c5 extended yada adobe photoshop c5 extended indir " gibi aramalar yaparsanız bulabilirsiniz. Konuda çok fazla detaya giremeyiz çünkü forum yapısı pek uygun değil. Dediğim gibi internet ortamında aramalar yaparsanız bulabilirsiniz.

NOT : Forum kurallarına dikkat edelim. Şimdilik kilitlemedim link v.b. paylaşımlar yapmayın arkadaşlar.

İyi forumlar.

3. Modum zaten öyle aramalar da yaptım ama bulamadım. Neyse ben başka sürümlerine yöneleceğim zaten sistem gereksinimleri yetmiyor ve boyutu büyük, ayrıca indirme süresi de fazla. Fikrimden vazgeçtim CS2, CS3 ya da CS4 Portable indireceğim, konuyu kilitleyebilirsiniz modum.

4. Merhaba ,

Genel olarak cs2 yada cs3 işinizi göreceketir.

Kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.