Adobe shockwave player

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 17 May 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Adobe shockwave player oyunda ne gibi değişiklik yapar performans değişikliği olur mu kısaca ne işe yarıyor bu?

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

"Shockwave Player Adobe Director ile oluşturulmuş oyunlar ve videolar gibi etkileşimli web içeriklerini görüntülemenize olanak verir. Bazı web sitelerinin içeriklerinin düzgün görüntülenebilmesi için bu eklenti gereklidir."

Shockwave olmadan , Dark Orbit ' i oynayabileceğinizden şüpheliyim.

Oynasanız bile Shockwave eklentisi yüklü olmazsa , Oyun Ana sayfasında bir takım sorunlar çıkabilir yada yüklenmeyebilir.

Keyifli Forumlar

3. Bende yoktu sıkıntısız oynadım :D Performası artırırmı?

4. Merhaba,

Arkaplanda ne kadar çok program çalışırsa hep performansın düştüğünü gördüm bu zamana kadar :) Arttığını hiç görmedim.

İyi Forumlar.

5. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

"Her ikisi de web için çoklu ortam oynatıcısıdır. Shockwave Flash adında bir uygulama yoktur ikisi ayrı ayrı Adobe’nin geliştirdiği tarayıcı özelliklerini genişletmeye yönelik uygulamalardır. Flash oynatıcı daha küçük boyuttadır ve bu nedenle daha hızlı başlangıç zamanına sahiptir. Shockwave ise Flash oynatıcının özellikleri daha arttırılmış ancak başlangıç zamanı ondan daha geç olan abisi niteliğindedir ve daha karışık web uygulamaları için tercih edilir bu yüzden tarayıcı özelliklerini flash’a nazaran daha da fazla genişlettiğinden bahsedilebilir. Birisinin dosya uzantısı shockwave .dcr diğerinin yani flash’ın .swf’dir."

Performans konusunda pek bir şey diyemeyeceğim. Dilerseniz yükleyip kontrol edin.

Keyifli Forumlar

6. 1 gb ramle dark oynuyorum resmen oyunu bırakmazsam iyidir :) Cevaplar için teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

7. dikduran1

dikduran1 User

1 internet hızın
    2 pc performansı
    3 ekran kartın

flash tabanlı her ne ise bu 3 faktör iyi olduğu zaman oyun veya video sıkıntısız çalışabilir...

8. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

Keyifli Forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.