Aegis %15 dp modülü arızası

Konusu 'Teknik Konular' forumundadır ve santafe35 tarafından 25 Nisan 2020 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. santafe35

santafe35 User

Merhabalar,
    Etkinlikten Aegis için etkinlikten %15 dp modülü aldım,gemiye hangi konfigürasyon yaparsam yapayım 1. ve 2. konfigürasyonlar arası geçiş yapınca 2.konfigürasyondaki kalkan sıfırlanmakta...
    Durumun uygun birimlere iletilerek incelenmesi ve düzeltilmesini rica etmekteyim.

Luminous bunu beğendi.
  2. oyuna girebildiğine dua et aga 6 saattir giriş yapmaya çalışıyorum xd

memat155 bunu beğendi.
  3. Luminous

Luminous Guest

Merhaba,

Yaşadığınız sorun adına üzgünüm. Şahsi denemelerimde böyle bir sorunla karşılaşmadım. Sizlerden video alıp support birimimize başvurmanızı rica edebilir miyim? Support ekibimiz gerekli incemeleyi yapacak ve ortada bir sorun varsa çözülmesi/rapora eklenmesi adına gerekli aksiyonları alacaktır.

İyi forumlar dilerim.

OLD_Darko-92BİT bunu beğendi.
  4. santafe35

santafe35 User

Video kaydı alıp supporta attım bi mesajla... lakin artık bu gün modülden bağımsız olarak 2.konfide kalkan tutmamakta.düz aegis konfi değiştikçe hiç bişekilde 2.konfide kalkan tutmuyor...benim gemi bozulmuş:)))tam kullanılacak gemi olmuştu... hallolur umarım.

Son düzenlenen: 27 Nisan 2020