Aegis Alacam

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve crux20 tarafından 26 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. crux20

crux20 User

şimdi epsilon+zeta yapıcam 20 k daha kasıcam 100 k uriye aegis alacam ama merak ettiğim şeyler var.

özellikleri ne işe yarıyor ? dükkanda okudum ama anlayamadım.

mesela dp tamiri:
    DP tamiri dost uzay gemilerinin DP'lerini yavaş yavaş yenilemeni sağlar.

yani sadece dost gemileri mi tamir ediyor bizi tamir etmiyor mu ?

Aegis bu yetenekle bir birim düşürüp yakınlardaki bütün dost gemilerin DP'lerini yavaş yavaş yeniler.

bu yetenek bizi etkiliyor mu ?

yani dükkanda öyle bir yazmışlar ki bu aegis sadece dostlara yardım etmek için mi kullanılıyor ?
    kendimize yararı yok mu ?

ayrıca goliden 5 lazer eksik yinede değer mi ?

2. Ilk olarak goliden 5 lazer eksik yani vurusun yaklasik 500-750 arasinda dusèr . Bende aegis var vurusun düşmesine ragmen deger .
    ● dp tamiri diger oyunculara 40k dp basar. Kendine ise 20k basar ( suresi 5 sn ye heralde )
    ● kalkan tamiri diger oyunculara 25k kendine 15k ( suresi 5 sn )
    ● tamir birimi = yere bir samandira koyarsin ve gruptaki uyelere ve kendine ayni anda 20k dp basar . ( suresi 8 snye )

3. crux20

crux20 User

dp tamiri 20 k basarmış kendimize.bu 5 saniyede toplam mı ? yoks her saniye 20 k mı basar

4. Süresi 7 saniyedir.Dost gem,lere 40k kendinize her saniye ayrı ayrı 20k basar.Dostlara da her saniye ayrı ayrı Yani dostlara toplam 280,kendinize toplam 140k tamir ypaar.Kalkan yetneeği dostlara 25k basar.(5 saniye) Toplam 125k olur.Kendinize 15k basar.Toplam 75k basar.Tamir birimi kafasını koyuyor.herkese aynı basıyor.20k -20k toplamda 9 saniye basıyorr diye hatırlıyorum(180k)

5. Her saniye 20k artar toplam 140k olur.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.