Aegıs alca

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve PaCeNkOoo775 tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar aegıs almayı dusunuyorum ama hıc aegıs ullanmadın kullana varsa memnunmular kasılma fılan ne olur suan 15 k urı var bu aksamkı x3 de uyuk olasılıkla 75 urı cekecem o olmazsa 30 k cekecem ondan sonra hızlı bır sekılde toplaya ılmek ıcın fıkır vere bılırmısınız

2. takemyhard

takemyhard User

:)) imkanın varda daha ne duruyorsun...birde hangar al o hangarada goli yerleştir...kasarken aegiss...baskında goli...oooo uçarsın ;)

3. NUTELLA78

NUTELLA78 User

Bende alaçam kullanan arkadaşlar kasnak için çok iyi bir gemibdiyorlar.net bilgiyi tecrübeli arkadaşlar verecektir.

Kusuruma bakmayin arastirdim ama tam net bir sonuç bulamadim ikinci hanlar alinirsa birinci hangardaki malzemeleri kullanabiliyoruz dimi.pette dahil olmak uzere

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Temmuz 2014
  4. takemyhard

takemyhard User

arkadaşım anladığım kadarıyla lvl'ın 15 falan...senin dahaçok kasmaya yönelmen lazım...2. hangarı sonrada alsan olur...sen aegisini alabiliyorsan al...onu düz kullanmayı öğrendiğnde seni şimdikinden 3 kat daha hızlı kasar....2. hangarda petin+irislerin sabit kalır...lazer kalkan gibi ekipmanlarıda diğer hangara rahatlıkla taşıyabilirsin....

5. arkadaşlar oldukı x3 de 75 k urı cekemedım 30 urı cetım 90 koldu gerı kalan urı lerı nasıl toplıcam cok zor ıste pişmanda olma ıstemıyorum ona verdıgım urının hakkını vercekme ıste

6. aldıgında nasıl kuanılır anlarsın elmasla çok iyi kasılırsın

7. pekı bıde arkadaşlar kapıalr ıcın ne ypamlıyım pet kullanmıyorum ben normalde apıalrı nasıl olay aca bılırım

8. takemyhard

takemyhard User

:) aegismi...ben 20lvl uzmyzbşyım...belki daha tecrübeli arkadaşlar daha iyi yönlerdirirler...

9. NUTELLA78

NUTELLA78 User

Lvl18 epeydir oynamiyordum oyunu o yüzden bu kadar çok soru soruyorum kusuruma bakmayin.ofisler hangar 1de kalacaksa o zaman ageiside 1hangara alman gerekecek yoksa 2. Hangar tekrardan iris almak baya kuffetli olacak.tesekkur ederim yorumunuz için.

10. ek ha
    ngar al pet kami 2 al ageis al kapı yap fln eger vip olcakssn kami 3

11. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Merhaba

PaCeNkOoo775 hakkında gereken işlem yapılmıştır

iyi forumlar

konunun kilitlenmesi uygundur

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.