Aegis alıcağım bugün. Aegis ile hangi uçuş düzeni olmalı?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve 0(-_-)0[ons]0(-_-)0 tarafından 11 May 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 33 lf3, 2 lf4, 20 b02 kalkan, 20 elit hız, 15 arge, 8iris, 2 hangar goli-goli , pet var kami3 hammadde3 vs.
    alpha,beta,zeta yaptım. hiç uçuş düzenim yok. credililer hariç.
    bugun aegis alacam. gelecek hafta da uçuş düzeni. ilk olarak uçuş düzeni hangisi olmalı??
    mesela elmassa şu sebepten dolayı elmas diyin sebebini de söyleyin ona göre beyin fırtınası yapacam.
    genelde kasılan kapı yapan birisiyim. baskına gitmiyorum.

Son düzenlenen: 11 May 2014
  2. Kalp al, değecektir.

3. Lapseki

Lapseki User

elmas al. kasılmak için tek gecerim

4. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Bnce kalp almalısın dp %20 kalkan %10 verıyor yanı elmaz alırsan düşman gldıyı zaman aynı mesafenın içinde kalırsan kaçma olasılığın olmaz dp ortalama 200 bın oluyor gene de seçim sizin

Keyifli forumlar

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
  5. bende aegis kullanıyorum uçuş düzeni yok aynı senın gibi oynuyorum kasılıyom ve kapı yapıyom tek başına yetiyo ama illede düzen alcam diyosan güve al goliler güveyle genelde kalkansız gezer ama aegisin kalkan yükleme avantajı sayesınde normal gezebılır yaratıklarda çok işe yaradığı söylenıyo, kalp alırsan dp ve kalkanın bıraz daha yukselır,elması hiç düşünme boşuna dp düşüyo sanıyede %1 kalkan yuklemesi varda boss yaratıklarda pek işe yaramaz bos tallon 19 bin vuruyo 16 bin olur kısacası güve al mutlu ol ben öyle yapıcam uri biriktiriyom;)

6. Bana göre uçuş düzeni hikkaye... kandırmacadan başka bir şey değil bir özelliği yükselteceğim derken bir özelliğini kesiyor... bence gereksiz bir şey ha sadece şekil duruyor. Tasarım al daha iyi

Drowhake bunu beğendi.
  7. Drowhake

Drowhake User

Dodge Viper haklısın.Keşke hiçbir özelliği düşürmeyen çok fazla OP olan bir uçuş düzeni olsa.

Olsun ama kalp te iyi pek bir sorun olmuyor.

8. _-vurgun-_

_-vurgun-_ Guest

Merhaba

Konu ile ilgili bilgi verilmiş kilitlenmesi uygundur

Keyifli forumlar

0(-_-)0[ons]0(-_-)0 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.