Aegis Alınır mı? Alıyım mı?

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ™~KinG-Who~[ODIN]™, Dec 12, 2015.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. 4 lf 4 gerisi lf 3 olan bir gemim ve kami 3 lü bir petim var 26 arge (24 e göre).Aegis alsam işimi yarar mı?

2. Ben başta gerektiğinde kullanırım diyordum ama şimdi sürekli aegis kullanıyorum :) yani bu durum sana bağlı.

Krediyle alacaksan al yoksa uriyle tavsiye etmem.

3. 2 milyar crediye gidiyor şimdi progetitlerdeyim gamma bitecek 140 bin urim olcak vip +indrimimde var almayım mı?Lf 4 sandıkları hüsran oldu hevesim kalmadı 170 de 1 lf4 1 dimisher

4. Goliye göre daha az vurduğu için aldığına pişman olabilirsin. 5 slot eksik LF4 koysan en azından 1.000 hasar fark ediyor.

LF3 günü bugün;) Oyuna yeni başlamış olsam sevinirdim 5 bo2 3 lf3.

5. bu uriyle ne yapmam konusunda bir önerin varmı bide nerde kasılayım uzun zaman sonra tekrardan döndümde oyuna nasıl iyi uri ve cerdi kasarım korsanlarda mı?

6. Oyun sıkıcı ben pek kasılmıyorum etkinlik zamanı görev falan ne varsa yapar çıkarım. Bu yüzden tavsiye vermem doğru olmaz.

Hazır indirimler varken hades kapısı aç akşam adminle yaparsın :) Hangi server bilmiyorum ama forumun takvim bölümünden hades etkinliği tarih ve saatine bakabilirsin.

7. WolfWar

WolfWar User

Kasılırken ve kapı yaparken aegis çok işinize yarar eğer imkanınız varsa hiç zaman kaybetmeden alın :)

Darion26 likes this.
  8. teşekkürler
    Sanırım alacam çok merak ediyorum inş pişman olmam :)

WolfWar likes this.
  9. Kapıda süper oluyor. Herkes can çekişirken ben can bolluğu yaşıyorum :D

WolfWar likes this.
  10. WolfWar

WolfWar User

Pişman olmassınız aegis gerçekten çok yararlı bir gemi ;) Pişman olursanız size 1m uri çekicem :D

11. Hatırlatırım :) Konu kapatılabilir.

WolfWar likes this.
  12. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Konu kilitlenmiştir. Yardımcı olan arkadaşlara teşekkürler :)

İyi Forumlar.

Thread Status:
Not open for further replies.