Aegis Alıyım mı

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve £$GoldenPersia£$ tarafından 15 Haziran 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar Gemimin özellikleri:

33 lf3 1lf4 17 bo2 hız full 24 arge olacak(sepromu bekliyorum)(savaş argesi)

8 ırıs(en yakın apis indiriminde apis alcam) 1 havoc

uçuş düzenleri: Kalp,güve,elmas

Amacım uri kasılıp kapı açmak ve havocları fullemek ara sıra baskın olabilir

Aegis alırsam rahat kasılabilirmiyim vuruş ve kalkan açısından soruyorum yada başka vs?

2. PUSAT

PUSAT User

Dostum vuruş ve kalkan açısından problem yaşarmıyım diye sormuşsun şimdi 35 lf4(16 lv) bir çarın olsa arada 5 10 k fark olabilir x4 ile tabi ama öyle bir durumun olmadığı için pek sorun yaşamazsın goli ile ort 4650 vuracaksan bu rakam aegis ile 3900 vurursun tabi bunları misal olarak veriyorum onun dışında 2 tane can basma ve 30 sn de bir kalkan açma yeteneği var yani sırf bunlar bile senin için büyük bir avantaj olur kısacası sonuca gelicek olursak kesinlikle almalısın diye düşünüyorum kapıda kasılmalarda çok çok yararını göreceksin.

3. senberk99

senberk99 User

Soyle soyliyim kardesim bazi kisiler vegayi bazi kisiler aegis bazi kisiler citadeli bazi kisiler sphered bazi kisilerde goliyi super otrsi kullaniyor.Mesela ben toplam 2 t birikitiripcitadel+aegis+spherrd aldim 4 hangarim var ayrica golim var 4. de 3 hangari da kullandim denedim ama en sinunda skldm yine gectim goliye goli kullaniyorum.Bana gore goliath en guzel gemi.Ama nasil kullanildigina bagli olarak degisebilir...

4. Saolun başka fikri olan?

5. 18NoFeaR18

18NoFeaR18 User

Kardeşim aegis güzel gemi can basıyor dp fazla hoşuma gidiyor ama golinin tadı bir başka mesela cubi keseyim diye aegise geçtim can bitiyor kendime can basmayı unutuyorum alışınca farklı oluyor yani :)

6. ageis surekli dp ihtiyaç lazımsa iiyi bir gemi savaşta goli benzersizdir pusatıı dahi keser o gemi
    her gemin çzelikler farklı ageis kasılmak için iyi bir gemi

18NoFeaR18 bunu beğendi.
  7. SİSTEM

SİSTEM User

Bencede her gelişme aşamasında olan ve kapılarda rahatça strese girmeden yapabilmeyi sağlayan bir gemidir ve gerçekten aldığınızda seri olarak durup dp yada kalkan doldurmayacağınız tek gemi alabiliyorsanız alın.

8. 2 hangar var birinde goli var diğerine aegisi koymayı düşünüyorum

9. SİSTEM

SİSTEM User

Bencede öyle olmalı ama hangar için uriniz yok ise şimdi ageisi alabilirsiniz 2.hangarınızı alacak gücünüz olduğunda ise hangar alıp golinizi alabilirsiniz çünki artık ticarette goli eskisi kadar pahalı değil.

Mod gelince kapatılır :)fakat açık kalsın farklı bizlerden daha iyi yorumlarda gelebilir.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 16 Haziran 2015
    Rehber bunu beğendi.
  10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Arkadaşlarında fikirlerini beyan etmeleri açısından konu açık kalabilir.

Keyifli Forumlar.

SİSTEM bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.