Aegis almak hakkında

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve -BabalarÖlmez- tarafından 25 Ekim 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar aegis 250 bin uri ilemi almalıym yoksa 500-600 milyon kredi biriktirip mi almalıyım kredi ile diyenler kredinin en iyi nasıl kasıldıgını söylerlerse çok sevinirim şimdiden teşekkürler.

2. crediyle alınabilecek şeyleri uri ile almayın derim :D en iyi credi kasma yolu da cubidir cubi çöpünü aldığınızda çok credi kasarsınız. petinize 3. seviye ticaret modülü alın ve çöp toplamaya başlayın

-BabalarÖlmez- bunu beğendi.
  3. öyle diyorsun ama credi ilede 4-5 haftamı alır çöple uğraşırsam bi de o kadar patlatıyolar falan tek başıma kesebilsem neyse :D

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Kredi kazanmak kolaydır , Uridium kazanmak zordur.

Ayrıca Geliştirme ' den , Argeler ' e kadar hemen hemen her şey için Uridium gereklidir.

Bu Nedenle bir şeyi Kredi ile alabiliyorsanız , Kredi ile almaya bakın.

Zira Ekipmanları topladığınızda , Geliştirmeler için size gereken tek şey Uridium oluyor.

Elit Gemisi olanların Kredileri genelde , 1 - 2 Milyarın üzerindedir.

Örneğin ben 4.5 Milyar Kredi ile geziyorum

Bana bir faydası olmuyor

İyi Forumlar

5. Şu an benim de citadelim eksik onu da aldıktan sonra citadelle çöp toplamaya başlayacağım 6 yetenek tasarımını alana kadar :) o da çok zor hepsi 1 milyarın üzerinde :D :D klana kuvvet :D :D

6. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Skylabınızı geliştirerek hergün düzenli olarak taş satarak kredi kasabilirsiniz.

Güçlü klanların birine üye olarak kredi yardımı alabilirsiniz.

Cubıkon ve Kristallonlar iyi kredi vermektedir.

Keyifli Forumlar.

•*Sehzade*• bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.