aegis almak icin

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve AlayınaRest tarafından 30 Haziran 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. 2 hangar goli-spearhead
    19 lf3
    15 bo2
    15 elit hiz
    8 iris
    pet var-kami3-ticaret2-toplama2-tamir1-otoyagma1
    vip var son 7 gun
    lwl:16
    32m credi var 30k da uri var nasil aegis alabilirim 7 gun icinde

ihalede aegis 650m
    klandan 5 gun icinde 200m credi alcam
    ne kesmeliyim kac adet vb seyler soyleyin

2. Merhaba ,

Adet olarak bilemem fakat Kristallin , Kristallon ve Cubikon gibi npc'leri imha edebilirsiniz.

İyi forumlar.

3. kardeşim 400 milyon kredi kasman lazım demek ki... bir kristallon 400 bin kredi. on tanesi 4 milyon eder 100 tanesi 40 milyon , bin tanesi 400 milyon kredi eder.. bunun yanında roketlere ve lazerlere kredide harcarsın kabaca 1100 tane falan kristallon kesmelisin, yada bu açığını skylab ile kapatırsan 900-1000 arası kristallon eder :)

4. kesebildiğin kadar kristallon kes başka türlü yapamazsin 1 hafta içinde

5. uriyle al kapı varsa yap uriyle al derim creedi lf3 fln harca

6. 250 bin uri verilmez aegise ama genede sen bilirsin kardeşim

7. hepinize tesekkurler uri ile ne alayim 9 argeyim

8. ben low yapıyorum saatte 20 m kasarsın ben 35 30 dkda kasıyorum ama sen yenı oldugun ıçın 1 saate 20 m 10 saate 200 m

9. low nasil yapiliyo uzunca yazar misiniz 1 saatde ne keserek 20m yapcam

10. low youtube derim ordan ogren

11. x2 prolu guvede 7 dk suruyo 5 k kasmak sepromlu 5,6 dk credı de 8,9 m

12. arkadaslar baska taktik lazim aegis almam icin 105m credim var 70k da uri var vip bitti

ne yapmaliyim klan kisitlamasindan baya bir sure beklicem
    yardim acill

13. öncelikle :D klan kısıtlaması çıktı ki bu benide yakıyo klandaki arkadaşlar iris için para atmam lazım adamalra 15m para atabiliryorum sana tavsiyem cubide takıl

14. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Merhabalar cubikon gruplarına girebilirsiniz.Ayrıca buldukçada kristallon kesmelisiniz ancak skylabıda kullanmalısınız sadece kasılarak çok zor.

İyi forumlar

15. Aslında urilerle anında sevkiyat yapabilirsin SKYLAB'dan . Böylece rahat para kasarsın

16. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Bencede buda bir alternatif ancak fazla uriniz olması gerekli.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.