AEGİS ALMALI MIYIM SİZCE ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ÖMER.E tarafından 10 Nisan 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ÖMER.E

ÖMER.E User

Öncelikle gemi özellikleri:
    Gemi: Goli
    max kalkan:505k
    max hız: 540
    arge : 19 (24 te kalın sıkmaya göre sıralı,kalkan sıklığı aktif)
    droid: 8 iris
    lazer topu : 31 lf3
    pet : 10. seviye [(3. seviye kami, 3. seviye hammade toplama,2. seviye düşman bulucu)]

Depoda separhead(kutudan çıktı :D )

beyler şuanki gücümle 18 leveldeki görevlerde takılmaya başladım , credi ile aegis mi alayım sizce yoksa biriktirdiğim tüm crediyi sırasıyla argeye mi versem veya bunun dışında başka öneriniz var mı ilerlemek için ?

2. murat1299

murat1299 User

şuanki durumunda aegis sana baya faydalı olacaktır eğer kutu toplamak sıkıcı gelmiyorsa katlayıcı al 1 haftalık olanlardan sonrada kutu topla saatte serveren kalabalığına göre 7 ile 11k arası uri kasarsın onunlada arge yaparsın ayrıca x2 x3 sab50 kapı için enerjide cabası enerjilerle zeta yapıp hem lf4 bulmaya çalışırsın hemde ganimet anahtarlarıda gelir

3. PUSAT

PUSAT User

Aegis tam anlamıyla kasılma gemisidir.Özellikle görevlerde çok işene yarayacaktır cubi partilerinde v.b. elbet birgün alacaksın ben sana şimdiden almanı öneririm hem görevleri daha kolay bitirirsin :)

4. senberk99

senberk99 User

Aegis hem kapida hem yarati kesmede hem de gorevlerde ise yario en mantikli gemi kasilirken

5. ÖMER.E

ÖMER.E User

teşekkürler o zaman aegisi alıyorum hadi hayırlısı :D

6. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Karar verdiğinize göre konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.