Aegis almalı mıyım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve SniperShoTR tarafından 19 Kasım 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Şu anda 14 lf4 yeteri kadar lf3, bo2, hız ve 8 irisim var goli nin venom hariç sandıktan çıkan yetenek tasarımlarına sahibim 200k uri var elimde sizce aegis almalı mıyım,işime yarar mı?

2. Merhaba ,

Tercih meselesi fakat genel olarak kapı yaparken yada kasılırken yetenekleri sayesinde çok işe yarayan bir gemidir. Yine de son karar sizindir. Gelecek diğer önerileri bekleyebilirsiniz.

İyi forumlar.

SniperShoTR bunu beğendi.
  3. Ben aegis kullanıyorum ve çok yararlı bir gemi özellikle kapılarda işime yarıyor. Yinede açık arttırmadan alsan daha iyi olur.

4. İhaleden alırsan daha iyi olur bir iki gün elitinden harcayıp kas 250 k uri vermekten iyidir.

5. Tom_Cat

Tom_Cat User

NPCleri hareketli kesebiliyorsan pekte gerekli değil.onun yerine cerrah veya hasar gücü yüksek tasarım tercih edebilirsin.ama zevk meselesi hoşuna gidiyorsa al.bende var yüzüne bile bakmıyorum.

6. 175k uri ye düşmüş indirim olunca ama onun birde tasarımı var bende şimdilik almamayı düşündüm cevaplar için teşekkür,
    Konu kitlenebilir.

7. Merhabalar,

Gerekli cevaplar verildiğinden dolayı konu kilitlenebilir.

İyi forumlar

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.