aegis almaya değer mi

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ™•C•®•A•Z•Y•™___TÜRK, Jun 6, 2016.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. arkadaşlar artık aegis 80bin uri oldu gemim 4 lf4 21 arge 8 ırıs goliathım aegis kasılamada falan çok iyimiş diyolar sizce almalımıyım bu arada artık crediylede satılıyo ama 500 milyon basıyo millet almak imkansız sizce 80bine uriyle aegis almaya değermi

2. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis gemisi,gelişmekte olan hesaplar için,çok iyi tasarlanmış bir gemi.

Almanızda fayda var diye düşünüyorum,özellikle kapılarda çok işinize yarıyacaktır.

Keyifli Forumlar.

3. bide artık aegisin tasarımları gemi yerine geçiyormuş ben şimdi aegis veteran alsam (aegis veteran okadarda pahalıya gitmiyo) direk aegisi kullanabilcekmiyim yani çünkü herkes crediyle alıyo uriyle almak biraz mantıklı gelmedi bana

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Alacağınız gemiyi direkt olarak kullanabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

5. bencede urilen alma veteran alıp cubi kasarsinpetlen

6. bide burguyu almak istiyorum fakat hızı %5 azaltıyo tamam kasılamak için iyi ama 150bin uri vercem ben ona savaştayken işe yarar mı ? kaçarken veya kovalarken sıkıntı yaratmaz mı
    güve mi yoksa burgu mu sizce şuan kalp var onu kullanıyom bide 22 argeyim ilk önce 24 argemi olayım

7. WightPro

WightPro User

bende seninle aynıyım kalp var burgu yada güve alıcam ikisi arasındayım

8. agisin tasarımını al 150m ye felan alırsın en fazla agis veteranı onu da norma gemi gibi kullanıyorsun agis alıpda pşman olan oldugunu sanmıyorum yetenek süreleri çok kısa çok işine yarar burgu da hasar açısından çok iyi olur. ama oyuncuların büyük çogunlugu vs lerde ve normal zamanlarda kalp droit uçusunu seçiyor

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Burgu ve uçuş düzeni,daha çok ekipmanlarını tamamlamış oyuncular için daha faydalı olur.

Şu an sizde Kalp uçuş düzeni varsa,onunla devam etmenizi tavsiye ederim.

Argenizi en az 24 e göre dizdikten sonra,Zeta kapısına yönelip Havoçlarınızı tamamlamalısınız.

İris ve LF-4 lerin geliştirmelerini yaptıktan sonra uçuş düzenlerini düşünmeye başlayabilirsiniz.

Keyifli Forumlar.

10. bide ben açık arttırmada aegis veteran alamayabilirim 200me gitmiş baya fazla credi kasma taktiğiniz varmı petimde ticaret modülü var gelçi çöperi satabilirim şu an 30m var 80 bin uriye aegis alcam yada 200me aegis veteran ama dediğim gibi nasıl hızlı credi kasabilirim sizce

bide bazen pc kastığında bi video geliyo pepper flashı devre dışı bırak diye ama benim eklentilerimde öyle bişi yok

evet cevap bekliyorum özellikle cubi keserken oyun kasıyo

Last edited by moderator: Jun 11, 2016
  11. Bendede ayni pepper flash gozukmuyo, chromeden dolayiymis o ama bir aciklamasini duymadim bende.Cevap beklemeye devam et bence.

Kesinlikle uri ile almani onermiyorum, kendini hic panige sokma sakin ol, kredini biriktir pasalar gibi elbet alirsin.Uridiumun ile korsan ganimeti al indirime girdiginde, 3,99 a %25 indirimde sen al 1 haftalik. %50 indirim olcak toplamda yani 1500luk ganimet 750 olacak.O zamana kadar 80.000 urini 100.000 yaptigini varsayarsak 100.000 uriye 133 tane anahtar alabilirsin.Icinden lf3 bo2 lf4 ya da tasarim cikabilir.Ben olsam boyle yapardim krediylede alirsin aegis muhakkak.Acele etme oyle mukemmel bi faydasi olmuyo.

12. ben artık cubilerin çöplerini sata sata günde 80m kasıoroum 180m oldu değil veteran elit alcam şu an 70bin uri var kutu gününde apis mi açsam argemi yapsam 23 argemi olsam

oyunu 3boyutluda oynayınca hiç kasmıyo ama ben 2 boyutluda oynamak istiyorum kalın sıkma efekti kalkan efekti falan daha hoş 2 boyutluda ama 2 boyutludada kasıyo işte şu pepper flash falan eski pcde vardı yapmıştım hiç kasmıyodu ama bunda öyle bişi yok yardımcı olurmusunuz bide aegis elit almaktan vazgeçtim veteran alcam direk 500m kasamam hiç zaten zor bide cubiyi herzaman kesmiyolar çöpüde herkes almak istiyo bide sıkıldım artık bi an önce almak istiyorum şeytan diyo git 80bin urini harca aegis al :D

aslında bende pepper flash varmış ama onu devre dışı bırakınca tüm adobe flash player devre dışı kalıyo ve oyuna girilmiyo bu sefer bide credlerimi biriktirip elit alcam bide bu pepper flash konusunda yardımcı olsanız ?

Last edited by moderator: Jun 11, 2016
  13. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Alt alta mesaj yazmak yasaktır , dikkatli olalım lütfen.

Sorunuza gelirsek bir bilgim yok , bilen birileri yazacaktır.

İyi forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.