Destek Aegis Elite Almak?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TakTakTakaTak tarafından 15 Aralık 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Herkese Merhaba Arkadaşlar Ben Aegis elite Alıcağım Fakat Aegis Elite aegis in tasarımıymış galiba şimdi ben elite yi almak için normal aegis i almak zorundamıyım yoksa uri ile elite yi aldığımda direk kullanabiliyor muyum?

buna göre veteran ı almak içinde mi aegis normalini almam gerek?

(tam elite ye göre uri biriktirdim de.)

yardımlarınıza ihtiyacım var teşekkürler.

2. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hayır, Aegis Elite kullanmak için Aegis gemisine ihtiyacınız yok.

Yeni hangar düzeninden sonra bir çok tasarım kendi başına gemi olmuştur.

Aegis Veteran %5 şeref ve %5 tecrübe puanı veriyor.

Aegis Elite %5 vuruş bonusu veriyor ve yetenek süreleri daha kısadır.

Size tavsiyem Aegis Elite olur ve kredi ile açık arttırmadan alın bence. Eğer kredi biriktirme konusunda sabırlı değilseniz uridium ile alabilirsiniz.

İyi forumlar.

3. Teşekkürler Modum Allah Razı Olsun Ben Cevabımı Aldım Konuyu Kilitleyebilirsiniz. Görüşmek üzere... Edit:Bu arada modum bizim serverde 1-1.5 milyar krediye gidiyor aegis o yüzden en iyisi uri ile almak gibi görünüyor benim için. %25 indirim le 150 bin uri oluyor bu arada uri ile droid uçuş düzeni mi almalıyım? yoksa iris v.b mi?

4. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Rica ederiz görevimiz. :)

Eğer iris sayınız 4 ve üstü ise kredi ile veya birleştirmeden almanızı tavsiye ederim.

Droit düzeni olarak burgu, güve, kalp ve elmas düzenlerini alabilirsiniz.

Zaten bunlardan iki tanesini aldığınız zaman edindiğiniz oyun tecrübeleyiyle kalanlarını kendi oyun tarzınıda göre alabilirsiniz. :)

Konu isteğiniz üzere kilitlenmiştir.

İyi forumlar dilerim.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.