Aegis Elite cubikon taktiği

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve irving tarafından 21 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. irving

irving User

hangi diroit düzenini kullanmalıyım önce halkayla başlayıp kalkan yarılanınca elmasa geçiyorum lf4 kalkan yeterince var bir de konfi önerirseniz iyi olur 2 tarafı da saldırı yapıyorum zorlanıyorum.

2. 1. konfi
    Jeneratörlere full kalkan koy. Diroitlere full lf4

2.konfi
    Jeneratörlere 5 tane hız koy gerisi bo2 olsun. Diroitlere gelecek olursak 4 veya 6 bo2 yeterli olacaktır. Kalan diroitlerede lf4 koyabilirsin.

Keserken 1. konfi ile başla diroit dizilimin kıskaç olsun. En başta x3 veya x2 sıkabilirsin. Kalkanın azalınca hep sab ile devam et. Seninde kalkanın fullenmiş olacak o sırada. Cubinin kalkan bitince x3 sık. Kalkanın bitince 2. konfide dalmaya devam et. 2. konfide kalkanın azaldığında burguya geç. (Onu ayarla ama kalkanın boşa gitmesin. Mesela burguya geçince kalkanın 150k ya iniyorsa, sende 180k kalkan varken burguya geçme. 30K kalkan kaybın olur) Dalmaya devam et. Kalkan bitince 1. konfiye dön ve yapıştır. Zaten can kalkan basacaksın rahat kesersin

3. irving

irving User

neden kıskaç kullanayım hem darbe puanım çabuk azalır daha çok zorlanırım halka olmadan zaten kesemiyorum halkayla ilgili taktik verebilir misin

4. ageis hasarı duşuru kendine guveniyosan kulanma
    2 taraf agır yapabilirsin baskın yersende patla ne olcak sanki cubide kamu bozduklarında kaçma zor vede ema kulancagından zarar
    goli kulan derim hızlı kesersin 2 taraf agır olabilir cubiye 300k kalkan yetior elmas fln var kalple başlayıp can azlınca %3 hasar veren ucus sonra baya azalınca burgu baya sıkışırsan elmas

5. usta aegis elite yerine aegis normal olsa cubikon kesmeni etkiler mi?

6. irving

irving User

hem hasar bonusu veriyor yeteneklerini de iyileştiriyor daha kolay o yüzden elite ile daha kolay biraz geliştirme yapıp hasarımı arttırınca kalple de keserim heralde bu arada sepromsuz söylediklerim

7. SLaYeR2oo

SLaYeR2oo User

reis bende 7 iris varken ben cubiyi kesiyordum aegisle şimdi sana taktik vereyim 300k urilik düzen varya %8 dp veriyo uzaylılara %5 hasar onla başla cubiye sıkmaya kalkanı bitesiye senin %8 dp azalır sonra kalkanın baktın burguya geçicek kadar düştümü düşünce burguyla sık ve cubinin uzağında dur ortada durma az kenarda dur ki protegitler hepsi vuramasın dp azaldımı elmas falan geçersin rahat kesersin

8. klonaskeri

klonaskeri User

Kardeş tek konfi kestiririm sana 1 konfi kalkan döşe 2. Konfi hız dose droitler ise 1. Konfi full silah 2. Kondisyon yarısı kalkan yarısı silah olsun.
    Kalkan bitince kalkan desteği bas sonra ona göre yeteneklerini kullan şamandırayı ise diğer iki yeteneğin de dolmadıysa ve darbe puanın yarıya yaklaştıysa atarsın tmm mı böyle kesersin. Cubi kullanını ise sab ile çek,keseceğin sıra da x2 sık bitir işini

9. öyle cubi kesmek mantıklı değil.
    -iki konfi kalkan döşeyin.
    -birisinde droların yarısı kalkan olsun.
    -halka ile başlayın.
    kalkanınız yarılanınca kalbe geçin. onunda kalkan bonusu bitince burguya geçin.
    -her iki konfinin de halkalı kalkanını kullanmayı ihmal etmeyin. bu yüzden konfi atlarken önce halka yaptın sonra konfi atlayın.
    -sarı taşla x3-sab kesersiniz.
    aegis yeteneklerini de iyi kullanmanız gerekir.
    yetenek kullanırken tam verim almaya ve olabildiğince çabuk kullanmaya bakın. tekrar dolması avntajınız olur.

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Tek başınıza Cubıkon kesmeniz pek fazla karlı bir iş değil.

Aldığınız urıdıum harcadığınız Elit mermiyi karşılamayabilir.

Grup olarak keserseniz daha güzel olur diye düşünüyorum.

Aegis yerine Goliath kullanırsanız,fazla zorlanmassınız,fakat dediğim gibi Elit mermi harcamanız gerekmektedir.

Keyifli Forumlar.

11. irving

irving User

Teşekkürler arkadaşlar.

12. *Mahzen*

*Mahzen* User

Merhaba,

Gerekli cevaplar verildiğinden konunun kilitlenmesi uygundur.

İyi forumlar

Rehber bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.