Aegis Elite mi alayım ? Yoksa Burgumu ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ™$εƦιø$δαƦκ™ tarafından 12 Eylül 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar TR3 oyuncusuyum hesabım şöyle 2 iris 8 arge ful lf3 ve bo2 kalp uçuş düzenim var arkadaşlar aegis için erken davrandım bende biliyorum ve az vuruyor haliyle biraz üzüldüm irislerimi fullemem gerek bo2 ve lf3 lerim var irisler için uriudim ve indirim çekip almıştım yaklaşık 10 tane bo2 eksiğim var onları mı tamamlıyım hem iris için kredi kasarken eksik olan bo2lerimi de alırım veya burgu alıp vuruşumu mu güçlendireyim veya sizin öneriniz varsa çok sevinirim ..:(

2. Aegis ile skylabtan göndereceğin promeriumları satabilirsin bu sayede hızlıca kredi kasarsın, kolay tallon kesebiliyorsan, tek başına günlük hedef belirle sürekli tallon kes, kesemiyorsan cubi partilerine katıl, cubi çöpleri topla, hatta keseceğin her npc nin çöpünü toplayıp duranium ve prometide çevirerek, sürekli satabilirsin, para kasıp önce irislerini, lf3 ve bo2 lerini tamamlamaya bak, kazandığın uri ile de pet alabilirsin. Burgu için erken

3. Aegisi erkenden almaniz en iyisi olmus.Suan icin Burgu fazlada lazeriniizi arttirmaz.Suan icin argenizi 24 luk duzene gore 13 arge yspabilirsiniz.Aegis elite in fazlada bi artisi bulunmuyor.Ucus duzeni icin erken.Ayrica irilseri cubi copu topliyip satarak alabilirsiniz.Aegis dedigim gibi bastan almaniz iyi olmus.Ayrica 13 argesn sonra Pette alabilirsiniz.Ardindan 8 level ypaana kadar hicbir modul almiyip 8 level olunca kami 3 ticaret 3 alabilirsiniz.Ticaret 3 sayesinde irisleriniz eksik bo2 ve lf3 leribiz hizla tamamlanir.

4. Aegis ile skylabtan göndereceğin promeriumları satabilirsin bu sayede hızlıca kredi kasarsın, kolay tallon kesebiliyorsan, tek başına günlük hedef belirle sürekli tallon kes, kesemiyorsan cubi partilerine katıl, cubi çöpleri topla, hatta keseceğin her npc nin çöpünü toplayıp duranium ve prometide çevirerek, sürekli satabilirsin, para kasıp önce irislerini, lf3 ve bo2 lerini tamamlamaya bak, kazandığın uri ile de pet alabilirsin. Burgu için erken

Bo2 ve lf3 lerim var tek eksiğim iris o yüzden burgumu elitemi karar veremedim

Benim lf3 ve bo2 lerim tam tek eksiğim iris petim de var 8 level :D O yüzden iris sıkıntımı geçirmek için hızlı kredi için ve vuruşum artsın diye burgu veya elite almayı istiyordum :(

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 12 Eylül 2015
  5. Tasarıma uri vermek açıkçası bana pek mantıklı gelmiyor.Bo2 eksiğin varsa en mantıklısı bunu tamamlamak.Arta uri kalırsada ben şahsen argeye verirdim.Şu kalkan argesini 5/5 yapsan yeterli şimdilik

6. Bence arge arttirin.

7. eray

eray User

aegis elite i açık arttırmadan almalısınız.

8. TheMaster

TheMaster User

Bence burgu al. Eliteyi krediyle açık artırmadan alırsın.

9. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aedis gemisini almakla çok iyi yapmışsınız.Elite tasarımını kredi ile alıp yüzde 5 fazladan vuruş gücünü elde edebilirsiniz.

Kredi ile alma imkanınız olan ekipmanlara Urıdıum harcamamnızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

10. Kalkan argemde 5 de 5 :D

O zaman burgumu alayım sizce :oops:

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Eylül 2015
  11. Kusura bakma fakat daha lf3 ve bo2lerin tam değilse burgu almak o parayı çöpe atmanla eş değerdir bence.Onun yerine arge yapsan çok daha faydasını görüceksin

LastShot12345 bunu beğendi.
  12. Arkadaş haklı önce LF-3ler tam olsun arge 24 e gelsin sonra Burgu alırsınız.Yani aegis kullanıyorsanız zaten vuruşu fazla önemsemeyin.Aegis zaten azaltıyor.Bunun yerine Elmas alırsanız daha iyi olur.Fakat irisler tam olmadan uçuş düzeni almak saşçma oluyor.Argenizi en azından 13 yapsanız çok iyi olacak.

13. Bütün tasarımlar olsa bile geminin saldırı etkisi az olacağı için uridium kasman zorlaşır. Arkadaşların bahsettiği gibi 24 ArGe şart. Sonra ki iş görsellik.

14. Aynen haklısınızda 24 argeme çok var burgu alayım o zaman ? Hem diğer gemilerde de kullanabilirim

Lf3 ve bo2 lerim tam irisler içinde aldım yedek yaptım :D sadece iris eksiğim var o_O

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 13 Eylül 2015
  15. Burgunun artısı kadar eksisi de çok büyük ve burgu en az desteksiz sepromsuz 6-7k vuran gemiler için iyi bence.Arge 24 olmasın 13 de yeter şimdilik.Böylece diğer oyunculara fazla vurup+ en önemlisi darbe puanız artacak.

16. Zaten kapı yaparak argem artar benim kredi kasmam lazım

17. Krediyi pet alıp ticaret modülü ile kasarsınız.

18. Kapı yaparak o kadar kolay arge kasılmıyor.He sen diyorsan ben 2 günde bir zeta açıyorum ozaman katılıyorum.

19. Aynen haklısınız kendime bi hedef belirledim ilk bi kaç irisimi daha alıcam sonra eksik bo2 varsa tamamlıycam sonra 18 arge yapıcam daha sonra istediğim şeyleri alıcam indirim vs 2 haftaya falan yaparım inşallah

20. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Verdiğiniz kararların sizin için hayırlısı olması dileğiyle.

Keyifli Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.