Aegis Elite mi ? Hammerclaw mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve {__DELİ_KURT__} tarafından 14 Aralık 2018 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
  1. Şimdi hangisini kullanmam daha iyi olur ?

2. WolfWar

WolfWar User

Tabiki de hammerclaw.

3. Aliens

Aliens User

HammerClaw çok daha güçlü ve atik bir gemi. Hem DP olarak hem vuruş olarak daha iyidir. Aegis artık tarihin tozlu sayfalarına gömüldü tıpkı Goliaht gibi. :)

4. Teşekkür ederim :)

5. xemir157

xemir157 User

Hammerclaw cidden iyi birgemi goliath la aegis karşımı gibi :D

WolfWar bunu beğendi.
  6. neor

neor User

peki sayborgu olmayan biri olarak soruyorum
    almaya deger mi ?
    normal haritalarda kasilirken ve dusman geldiginde kacmak icin, syborgdan kadar iyi mi

7. WolfWar

WolfWar User

Syborg kadar iyi olmasa da kasılmak için birebir.

8. DUMAN.

DUMAN. User

Hammerclaw var ise aegisten daha güçlü onu kullanmanızı tavsiye ederim fakat yok ise alacağınız ilk yeni gemi ise sayborg almanız yararınıza olacaktır.

WolfWar bunu beğendi.
  9. Labirent

Labirent Guest

Merhaba,

Hammerclaw gemisi aegis gemisinden kat kat güçlüdür.
    Ancak size cyborgu önce almanızı öneririm :)

İyi forumlar

10. ben aegisle çok seri bir şekilde cubi dönüyorum ama hammer ile nedense aynı verimi alamadım. yetenek bekleme süresi fazla geliyo bana...

11. Soyuz*

Soyuz* User

Kağıt üzerinde hammerclaw iyi gibi gözükse de pratikte iyi değil.
    12 Lazeri var Aegis Elite 10 Lazer+ %5 bonus.
    Hammerclaw'ın birtek dp bonusu var, çift roket atarını kaldırdılar korkudan aman cyborga üstün gelir falan diye.
    Hammerclaw'ın yetenekleri çok daha iyi gözüküyor ancak Aegis Elite bekleme süreleri çok daha iyi 2 kere kullanabiliyosun o süre içersinde, hammerclaw sadece vs.lerde 1 kerelik sizi kurtarır ondan sonra beklemek gerekiyor arkadaşın dediği gibi seri bir şekilde cubi bile dönemezsiniz.
    Zaten bir yararı olan gemi olsa haritalarda olurdu ama oyunu kaç aydır girerdim yeni gemiler çıktığından beri, 3 defa görebildim.

Özetle cyborg dışında gemi yok oyunda adam sana 500k vuracak sen saniyede 20k tamir etsen neye yarar.

12. Arkadaşın dediği gibi Hammerclav ile Aegis arasındaki fark lazer slotu ve dpsidir. Yetenekler birim zaman içinde aynı oranda kalkan ve darbe veriyor. Yani Hammer dakikada 120.000 kalkan basıyor ise Aegis de dakikada o kadar kalkan verebiliyor tek fark Aegis'in bekleme süreleri daha kısa. Hammerclav darbe yönünden biraz ağır basıyor. Lazer slotu ise Aegis'te %5 vuruş bonusu olduğu için aynı hesaba geliyor.