Aegis elite mi yoksa goliath tasarımı mı ?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Uгαηyum** tarafından 6 Temmuz 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Alışverişten tasarım alıcam ama kararsızım aegis elite tasarım mı alayım yoksa goliath için tasarım mı venom yada spektrum düşnüyorum gemim 8 iris 3 havoc elit gemi aegisim var

2. Sentinel...

3. -Andromeda-

-Andromeda- Guest

Konu doğru kısıma taşınmıştır

iyi forumlar

4. Merhaba ,

Böyle şeyler sorarken ekipman bilgilerinizi de yazın ona göre yorum yazılabilsin. Şu haliyle Elite yerine Veteran tasarımını almanız bana göre daha iyi olacaktır.

İyi forumlar.

5. 31 lf3 pet15 level vip var 8 iris 6 level hepsi 16bo2 kalkan full elit hız

6. ByArcher

ByArcher User

Merhaba.

Bence spectrum tasarımını alın aegis artık heryerde var ayrıca aegis ihalede 1t den giderken spectrum tasarımı 2.5 t' ye kadar çıkabiliyo

İyi forumlar.

7. Merhaba ,

Elite için bana kalırsa erken Veteran genel olarak daha iyi diye düşünüyorum. Goliath tasarımları için amaca göre değişiyor fakat genel olarak Spectrum tasarımı çok tercih ediliyor.

İyi forumlar.

8. speckrum tasarimi saldiri aldiğinda patlamadan kaçman için ideal bi tasarimdir bendede var ekipmanim senin ekipmandan biraz iyi aegis eliteyi alicam ben ama sen nasil istersen

9. rutbe istiyorsan venom alcan beklicen guçsuz yetn aç kes arada kasıl ama guçsuz grup olma neden dersen o zamn adm bulamazsın guçsuz neden guçsuz dersen palda seni keser :D

kardeş spectrum venom olsun yeter istersen sentinelde alırsın venom spectrum lazım neden dersen kaln ws lerinde kamufle bozup ıskar tek tek ws olur 5-1wws spectrum venom şimşek alma derim sperhad var

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 7 Temmuz 2014
  10. peki hepinize teşekkür ederim :)

11. Merhaba ,

Konu çözüme ulaştığından dolayı kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.