Aegis elite tasarımı soğuma sürelerini etkileyişi

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ahmettyran tarafından 27 Aralık 2014 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. ahmettyran

ahmettyran Guest

Aegisin elite tasarımı soğuma sürelerini ne kadar etkiliyor ? Resimli olarak atabilirseniz çok iyi olur.

2. Merhaba ,

Yetenekler tasarımlarda değil gemi'dedir. Yani Aegis Veteran yada Aegis Elite tasarımlarının ayrıca yeteneği yok sadece bir kaç avantajı var.

Aegis yetenek süreleri ise ;

Tamir ışını : Çalışma süresi 7 saniye Soğuma süresi : 90 saniye
    Kalkan yükleme : Çalışma süresi 5 saniye Soğuma süresi : 30 saniye
    Tamir Birimi ( Pod ) : Çalışma süresi 10 saniye Soğuma süresi : 120 saniye

İyi forumlar.

3. ahmettyran

ahmettyran Guest

Hayır tabiki de yetenek tasarımda değildir. Ben böyle bir şey yazmadım nereniz ile okuyorsunuz bilmiyorum...

Aegis elite tasarımında şu yazıyor ;
    "Aegis'le % 5 ek hasar verirsin; bu tasarım tamir birimi yeteneğinin süresini % 50 artırır, kalkan tamirini % 20 ve DP tamirini % 10 azaltır."
    Yani soğuma sürelerini deiştiriyor bu tasarım. Benim yukarıda sorduğum soruda şu "Aegisin elite tasarımı soğuma sürelerini ne kadar etkiliyor ? Resimli olarak atabilirseniz çok iyi olur." Lütfen okuyup cevap veriniz.

4. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konunuzu kilitliyorum ne zaman saygı çerçevesinde yazarsınız o zaman sorununuzu çözeriz.Ama diyorsanız ben böyleyim o zaman darkorbit forumunda yeriniz yok.

İyi forumlar

.SİHİRBaZ. bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.