Aegis Elite vs Aegis-Aegis Veteran

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve (¯`»[ŚŢ.ÐяèaмèŖ]«´¯) tarafından 22 Haziran 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhabalar sayın yetkililer ve forumdaki arkadaşlar. Size karşılaştığım ve canımı sıkan bir problemi dile getireceğim.

Aegis Elite kendine ve takım arkadaşlarına bastığı tekli heal ve kalkan yeteneklerini sırasıyla 6 ve 4 adet basarken; Normal Aegis ve Aegis Veteran Tekli heal ve kalkan yeteneklerini sırasıyla 7 ve 5 kez basıyor. Geminin açıklamasında böyle bir ibare yer almamakla beraber incelediğim güncelleme notlarında Aegis-Aegis Elite-Aegis Veteran gemilerinin özelliklerinin aynı hale getirildiği dile getirilmiş farklı bir konu bulamadığım için sizlere soruyorum.

Bilen arkadaşlar veya yetkililer, eğer gemilerde bug yok böyle ise geminin açıklamasındaki ibarenin düzeltilmesini rica ediyorum. Ama incelediğim güncelleme notunda yazdığı gibi tüm aegis serilerinin yetenekleri aynı halde ise, ricam Aegis Elite gemisinin tekli kalkan ve heal basma yeteneklerine 1'er adet daha eklenmesini gerekli yerlere iletmeniz.

-Sayborgsuz Hammerclavsız gariban gemi'den saygılarımla :)

2. O bahsettiğin yeteneklerin aynı hale getirilme olayı henüz oyuna eklenmemiş olabilir . Güncelleme notlarında yazıp oyuna eklenmeyen bir sürü şey var , eklendikleri zaman neyin eklendiğini sanırım ''denge yaması'' adı altındaki başlıkta bulabilirsin , yani orayı takip et derim .

Bunun dışında aegis elite in bazı özellikleri aegis veteran a ve normal aegis e göre daha hızlı idi , yıllar önce aegis elite i satın alırken böyle bir şey okumuştum diye hatırlıyorum , yani o heal ve kalkan yeteneklerinin sırası ile 6 ve 4 kere basmasının sebebi bu bahsettiğim hız ile alakalı olabilir . Tabi bu esnada daha mı az can ve kalkan basmış oluyor , bunu bilmiyorum üzgünüm . Kullanmayalı çok ama çok uzun zaman oldu .

3. 3 aegis de mevcut elimde, maalesef dediğim gibi elite daha az basıyor

4. Perseus.

Perseus. Guest

Merhaba,

Buradaki konuun ilk mesajında hangi düzenlemlerin, yamaların yapılmak istendiği beliritlmiştir. Yine aynı konunun altında oyuna eklnen ve şu anda aktif olan güncellemeleri mesaj olarak görebilirsiniz.

Aegis tasarımlarının birbirine göre avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. Aşağıda tercih ettiğiniz tasarıma göre yeteneklerin süresini görebilirsiniz.
    Gemi/Yetenek Süresi​
    Tamir Podu
    Kalkan Tamiri
    DP Tamiri
    Aegis Veteran&Standart
    10 sn​
    5 sn​
    7 sn​
    Aegis Elite
    15 sn​
    4 sn​
    6 sn​
    Ek olarak;
    Aegis Veteran %5 TP + %5 ŞP sağlarken, Aegis Elite %5 Hasar Bonusu sağlamaktadır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 24 Haziran 2019
    .Paradoks. bunu beğendi.
  5. hemiyaaa

hemiyaaa User

aynen dile getirildi sadece uygulanmadı demek pişman oldular do söyler ama işine gelmeyeni yapmaz..göya sözüm ona yama gelecek gemiler arasında sinekte vardı bayada bi iyi hale gelecekti hatta tek dez avantaj değil avantasj eklenecek gemi idi ama ondada ipe un serdilewr ve yapmadılar..sanırım yamaları bitti..

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.