Aegis elite

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve ☼»Ŝ•Σ•R•F•R•İ•Ĉ«☼ tarafından 29 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Elit tasarımı hangi süreye etki ediyor. Soğuma süresi mi yoksa kullanma süresi mi? Birde kalkan dp birim yeteneklerini ne kadar etkiliyor?

2. Yetenek sürelerine etki eder soğumaya etki etmez

Kalkan dolumundan ve hareket halindeyken dp dolumundan 1-2 saniye kesiyor.

Şamandıra birimine ekliyor.

Şamandıranın süresi 15 saniye oluyor.

%5 hasar bonusu vermekte.

3. %50 birim tamiri azalıyor şimdi 15 sn uzamışmı yoksa kısalmışmı oluyor?

4. 5 saniye ilave edilmiş şamandıraya.

5. "Aegis'le % 5 ek hasar verirsin; bu tasarım tamir birimi yeteneğinin süresini % 50 artırır, kalkan tamirini % 20 ve DP tamirini % 10 azaltır."

Ben süreyi azaltıyor sandım açıklamada artırıyormuş o zaman kalkan ve dp tamirinin süresi mi kısalmış oluyor? Şimdi bu tasarım avantajlı mı?

6. coder545

coder545 User

kalkani 5 yerine 4 kere can basma isinini 7 yerine 6 kere can tasini 10 yerine 15 kere basiyor , soguma sureleri ayni

7. al tabiki avantajlı bi tasarım

8. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Arkadaşlarımızında dediği gibi soğuma sürelerinde bir değişiklik olmamaktadır.Kullanım sürelerinde azalma ve artış gözlenmektedir.

İyi forumlar

9. Süreleri biraz bana ters oldu. Pek grupça takıldığım olmuyor, sadece %5 hasarı için alacam galiba. Cevap veren herkese teşekkür ederim.

10. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

Rica ederiz.

Konu kilitlenebilir.

İyi Forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.