Öneri Aegis Elite

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Fracassetti tarafından 7 Ağustos 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Sizce aegis elite almak doğru bir karar mı ?

1. Evet

oy sayısı 5
    83,3%
  2. Hayır

oy sayısı 1
    16,7%
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Merhaba arkadaşlar. Aegis gemisine sahibim,elitini almayı düşünüyorum (aegis uzmanı paketi ile)
    Aegis elite'nin özellikleri şu şekilde

%5 ekstra hasar, %50 daha uzun süreli tamir robotları, %20 daha hızlı kalkan tamiri ve %10 daha hızlı DP tamiri.

Şimdi internetten araştırdım bekleme süresine bir katkısı yok bu tasarımın. %20 daha hızlı kalkan tamiri 5 saniye içerisinde dahamı fazla kalkan onarımı sağlıyor %10 daha hızlı dp tamiri daha mı fazla dp onarımı sağlıyor. İnternetten okuduğum kadarı ile yeteneklerinin sürelerinde bile bir azalma oluyor(tamir birimi hariç) Almayı düşünüyorum ama 20 lira vermeye değer mi orasına karar veremedim. Beni bu konuda aydınlatabilecek yada fikir sunabilecek birileri var mı ?

İyi forumlar

2. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Eğer eksik yoksa ( arge , geliştirme , LF-4 , Havoc , Hercules v.b. ) o zaman Elite daha çok işe yarar. Eksikler varsa ve genel olarak kasılıp kapı yapıyorsan o zaman Veteran daha iyi olabilir. Gelecek diğer yorum ve önerileri bekleyebilirsin. :)

3. Benim takıldığım husus( %20 daha hızlı kalkan tamiri ve %10 daha hızlı DP tamiri. ) kısmı yani okuduklarıma göre bu özelliklere cevap niteliğinde hiç bir şey bulamadım. :(

4. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yanılmıyorsa süre bakımından daha uzun ya da daha kısa sürelerde yetenekler kullanılıyor. Veteran'da daha mı kısa yoksa Elite mi daha kısa tam hatırlayamadım.

5. Veteran sadece %5 hasar ve %5 tecrübe desteği veriyor başka bir artısı yok sanırım.

Peki Aegis uzmanı paketinden hem veteran hemde elit tasarımları çıkıyor mu ? Diğer bütün paketlerde içeriğinin ne olduğu yazıyor ancak aegis te maalesef içeriğinin ne olduğunun yazıldığı bir kısım yok.

6. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Yanılmıyorsam tecrübe ve şeref puanlarında %5 bonus veriyor. Kasarken veya kapı yaparken daha iyi sanırım. :)

Paketlere gelince hiç anlamam yani paket filan almadım. Ama biraz sabredip beklersen belki daha iyi öneriler gelir.

Fracassetti bunu beğendi.

7. Yardımcı olduğun için teşekkür ederim :) Bekleyip görelim

8. _KIYAMET_

_KIYAMET_ User

Rica ederim :) elimden geldiği kadar yardımcı olmaya çalıştım. :)

9. kirikdis1

kirikdis1 User

zaten vuruşu az, elit yüzde beş artırıyo, illaki iyidir, bende var ve sevdim.

10. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Aegis gemisi gelişmekte olan gemiler için çok iyi tasarlanmış bir gemidir.

Almanızı tavsiye ederim.

Keyifli Forumlar.

ÈrroR_™ bunu beğendi.
  11. Normalde kalkanı 5 kere (25.000 DP) basıyorsa elite ile 4 kere basar. Tek kişilik dp basanda aynı şekilde yeteni kullanma süresi kısalıyor ama toplu dp basan şamandıranın kullanım süresi uzuyor orası güzel cubi keserken daha yararlı olur.

12. Öncellikle iyi eğlenceler dilerim;

20 lira vermeniz bence değmez gidip credi kasıp açık artırma üzerinden almanız daha mantıklıdır. Aegis Elite tasarımı normal Aegisden daha vahşi daha çetin çatışmalar ve savaşlar için geliştirilmiştir. %50 yetenek süre kısaltıcı güçlendiriciler ile Aegisleri öldürmek çok zordur.

Fakat Aegisde savaşa çıkmanız için ilk önce yetenekleri doğru kullanabilmeniz ve gemiyi dinlemeyi öğrenmeniz gereklidir nasıl bir arabanın motorundan ses gelince beni bakıma götür sinyali verirse Aegisinde bir yanı böyledir gemiyi dinlemek zorundasınız dp ve kalkan değerlerinden gözlerinizi asla kaçırmamalısınız hem düşmanın hem grubunuzun hemde kendinizin.

Çünkü Aegis kullanmak çok stresli bir iştir herkesin yükünü taşımak zorundasınız en ufak hatanız yanlış bir yerde can basmanız tüm ekibin yenilmesine sebebiyet verebilir. Tavsiyem Aegis kullanacaksanız vslere katılın sürekli parmaklarınızı alıştırın.

Şahsen ben 4 senedir Aegis kullanmaktayım size can basıyor diyenlerede kafayı takmayınız.

Yardım edebildiysem ne mutlu bana.

Fracassetti bunu beğendi.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.