aegis elite

Discussion in 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' started by ^^gam€^ow€r^^, Sep 27, 2014.

Dear forum reader,

if you’d like to actively participate on the forum by joining discussions or starting your own threads or topics, please log into the game first. If you do not have a game account, you will need to register for one. We look forward to your next visit! CLICK HERE
Thread Status:
Not open for further replies.
  1. Aegis'le % 5 ek hasar verirsin; bu tasarım tamir birimi yeteneğinin süresini % 50 artırır, kalkan tamirini % 20 ve DP tamirini % 10 azaltır.

bunun daha detaylı bi açıklaması varmı hangi süreyi arttırıp azaltıyo anlamadım, can basmayımı yoksa soğuma süresinimi,
    hangisi olumlu olan özelliği hangisi olumsuz?
    alicamda bi öğrenim dedim...

2. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Ageis Veteran Tasarımı ;

%5 Tecrübe ve Şeref Puanı desteği verir. Öte yandan Lazer Kapasitesini 2000 ve Roket Kapasitesini 2 Kat Arttırır.

Ageisin ;

Lazer Miktarı : 15.000 ; Bu tasarım ile 17.000 Olur

Roket Miktarı : 3000 ; Bu tasarım ile 6000 Olur.

Ageis Elite Tasarımı ;

%5 Hasar Bonusu verir. Ayrıca Yetenek Sürelerine etki eder.

Ageisin ;

Tamir Işını Yeteneği ;

7 Saniye Sürer ve Soğuma süresi 90 Saniyedir.

Elite Tasarımı ile ; Tamir Işını süresi 6 Saniyeye düşer

Kalkan Yüklenmesi ;

5 Saniye Sürer ve Soğuma süresi 30 Saniyedir.

Elite Tasarımı ile ; Kalkan Yüklemesi süresi 4 Saniyeye düşer.

Tamir Podu ;

9 Saniye Sürer ve Soğuma Süresi 120 saniyedir.

Elite Tasarımı ile ; Tamir Podu süresi 14 saniyeye yükselir

Kısaca Elite Tasarımı , Soğuma süresine değil , Kullanım süresine etki eder.

Tamir ışını ve Kalkan Yüklemesi yeteneklerinin kullanım süresini 1 saniye azaltırken , Tamir Podu yeteneğinin süresini 5 Saniye arttırır.

İyi forumlar

3. çok teşekkürler artı yönü eksi yönünü kapatıyo,tamir ışını ve kalkan yüklemesınden 1 er sanıye düşüyo, tamir podu 5 sanıye artıyo ve %5 de ek hasar güzel tasarım alıyorum...kıtlenebılır.

4. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Konu üyenin isteği üzerine kilitlenmiştir.

İyi Forumlar

Thread Status:
Not open for further replies.