Aegis elmas:halka

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve LastShot12345 tarafından 22 Ağustos 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. arkadaslar aegis alinca cubiyi tek kesecegim sizce elmas mi kullanmaliyim halka mi?
    Gemi ozellikleri 12 lf4, ful lf3, ful bo2,2 yavasla kescem ikisinin de kalkani 400 k olacak,8iris+apis var

Cevap yazacak ?? yokmu

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 22 Ağustos 2015
  2. Forumda daha ilk yorumumu sana yapiyorum ... bence elmas la kesmen daha ii olcaktir ... tr5 de cogu kisi ole kesiyo

LastShot12345 bunu beğendi.
  3. Tesekkurler.Foruma hosgeldin :)

4. H.b sende benim konuma bir cevap verirmisin sana zahmet

LastShot12345 bunu beğendi.
  5. forum h.g bende tr5 oyuncusuyum marsta dp %30 azalınca geç elmasa

6. Dp %30 azalincaya kadar ohoo :D halkayla kalkan 800 k falan oluyor.Dp azalmiyo yani elmasa direk mi gecsem sirf elmasla?

7. Ben halka kullanma taraftari deilim ... meselea kalp varsa kalple baslayip ondan sonra elmasi gecmeni tavsiye ediyorum

8. Halkayi bosa aldik yaa 105 k verdim keske onun yerine gleistirmelere baslsaydm

9. Biraz ole olmus

10. halka viple 5-2 kasılmak için uygun

11. takemyhard

takemyhard User

bu ekipmanla city donat sepronlu zaten tek kesersin cubiyi...tabii vip vvarsa?

12. sab + seprom +burgu+ kalp +elmas+ ageis + x3+ 2 konfi agır kesersin

13. coder545

coder545 User

kalple basla %10 kalkan bonusu inince elmasa gec

14. Vip var ,sperom yok anca promerium sperom gelsiiyo ve hep gelisicek ...Suan icin seprom yolayamiyorum hep peomeiriumlu sizce keser miyim 2 yavasla sirf X-2 ile halka ile aegis iki konfide 400 k kalkan halkayla 800 u geciyor?

15. coder545

coder545 User

x1 10k vurarak kamisiz sab + x2 ile normal konfilerle kesiliyor kamiyle protegitleri iyi patlatirsan rahat rahat kesersin

16. takemyhard

takemyhard User

motoru nekadar güçlü olursa olsun...araba benzinsiz gitmez... skylab hepsi nezaman full oldu ozaman soruyada gerek kalmaz...skylab full elit ekipman full problem kalmaz... bunları yaparsan oyunun keyfini sürmeye başlarsın...tabiii amacın buysa :)

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.