aegis ful iris ful lf3 kalkan ful pet var nerde hızlı uri kasılır

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve FreeRunner77 tarafından 8 Şubat 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. en iyi nerde credits ve uri kasabilirim tek başıma cubiden sonra ?

ben uriyle credits en hızlı nerde kasabilirim cubiden sonra korsan falan dediler bi tavsiye verirmisiniz tek başıma ?

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 8 Şubat 2015
  2. .-ProzeN-.

.-ProzeN-. User

x5 haritasında herşeyi keserek kas bence. Lokum ve boss lokumlara saldır kamikaze atarak etraftaki sibelonitleri felan kese kese iyi kasarsın.

3. İstiklal

İstiklal User

Merhaba ;

Lütfen bu tür konularınızı Yeni başlayanlar kısmına açınız.

Konunuzu ilgili kısıma taşıyorum

Keyifli Forumlar

4. Selahattin

Selahattin User

Kredi İstiyorsan Korsan Haritasında Takıl

5. KARANLIK

KARANLIK User

Merhabalar

Konu doğru olan bölüm yeni başlayanlar bölümüne taşınmıştır.Lütfen fikir almak istediğiniz konuları yeni başlıyanlar bölümüne sorunlarınızı genel konular bölümüne açınız.

İyi forumlar

6. Aegis ve petin full degilse korsana baslama. Git tallon kes daha iyi kasarsin. Ayrica ben su korsan sevdasini anlayabilmis degilim full lf3 bir aegis 1 lordakium kesecek mermiyle sabetour kesiyor 80k credits zarara giriyor. Bence tallon kes korsan haritasini hic bir zaman sevemedim. Bi palla icin gidiyorum.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.