Aegis gibi "Ağır Savaş Kruvazörü"

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve TheGameR159 tarafından 16 Şubat 2016 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
?

Nasıl

1. GÜzel +1

2. Beğenmedim -1

Sonuçlar sadece oy kullanıldıktan sonra görülebilir.
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Öncelikle herkese merhaba.

Bildiğiniz üzere Citadel - Aegis - Spearhead 3 ü grup olmaları için yapılmış gemilerdir. Ben de düşündüm taşındım,

Citadel : 7 lazer alabiliyor, güçsüz fakat kale yeteneğini kullanıp ateşi çekip gruptaki herkesi koruyor. Sadece 2 Hellstorm alabiliyor yani 10 tane Hellstorm roketi ateşliyor fakat çok işe yaramıyor

Aegis : Citadel bunları yaparken patlamasın diye ona can veriyor 10 tane lazer kapasitesi var

Spearhead : arkadaşlarına yardım olsun diye felç edici atıp düşman işaretliyor 5 lazer alabiliyor ve 2 lazerde patlıyor

Gördüğünüz üzere en güçlü vuran Aegis o da mesela bende ful iris, LF-3 (2 LF-4) ortalama x1 ile 4000 vuruyorum fakat aynı şekilde ful LF-3 olan bir Goliath 5000 e kadar çıkabiliyor. Bu grup için bir ağır şavaş kruvazörü düşündüm bir tane.

________ : (Gemi ismini siz bulun hadi :) ) Bu gemi 20 tane lazer, 15 jeneratör alacak.
    Geminin hızı : 300
    Geminin DP : 125.000
    Geminin ücreti : 250.000 uridium
    Geminin ambarı : 3000

olacak ve Özellikleri :

1-) Lazer yüklemesi : lazer vuruşlarını 10 saniye boyunca %20 arttırır (yükleme süresi 30 sn.)
    2-) Lazer desteği : sınırlı bir alan için tüm grup üyelerinin vuruşunu 15 saniyeliğine %10 arttırır (yükleme süresi 40 sn.)
    3-) Lazer topu : özellik yüklendiği zaman geminin etrafında bir lazer kalkanı gibi bir cisim oluşur (AR-GE den kalkan yüklemesini fullediğimizde çıkan gibi fakat kırmızı) ve özelliği kullandığımız anda o lazerler geminin önünda top şeklini alır ve kalınca bir lazer şekilde düşmana gider ve düşman gemisinde ağır bir patlama olur. Ortalama 40.000 hasar verir. (Yükleme süresi 1.30 dk)
    ----------------------------------------------------------------
    Lazer yüklemesi kullandığımızda lazer silahlarımızın önünde lazer toplanıp ürkünç bir sesle ateşlenir (UCB-100 gibi ama şu şekilde, jjıız çiiiuuuv) efekt bu kadar verebildim :) jjıız kısmında lazer birikir ve çiiiuuuuv kısmında UCB-100 gübü ses çıkararak lazer ateşlenir fakat lazer normalinden daha kalın çıkar.

Lazer desteği'nin bir efekti yoktur.

Son düzenlenen: 17 Şubat 2016
    Prophecy bunu beğendi.
  2. böyle bir gemi olursa darbe puanı en fazla spearheadınki gibi olabilir fazla olması demek bu gemiyi almadan oyun oynayamıcamız anlamına gelir dp hız ve ücret konularında da açıklamaları getirirsen gönül rahatlığılya hayıra basabilirim :D

3. Alp0915

Alp0915 User

böyle bir gemi türü gelse yeni başlamış oyuncular kötü etkilenir.

4. Neyinize yetmiyorki daha ne kadar tasarım gelsin ya sonra ne olacak herkez kendine müslüman olmaz öyle :)

pokemonTr6 bunu beğendi.
  5. Aliens

Aliens User

Yetenekleri aşırı güçlü. Hızı fazla. Ve yetenek dolma süreleri inanılmaz kısa. Bunlar çitf yükleme desteği ile birlikte bu gemiyi muazzam güçlü yapar. Kesinlikle olumsuz bakıyorum. Zaten olan gemiler oyuna fazlasıyla yetiyor.

6. pokemonTr6

pokemonTr6 User

İyi baba adam bize iki özelliği de açıp burguda rsb beyaz 500 600 k atsın hemen patlayalım. Önüne gelen fikir üretiyor.

7. Pusat ile canını 375'e çıkaran arkadaşlarım var bunun da öyle olduğunu düşün ağır olabilir ama kesinlikle kale gibi ve yakaladığını asla bırakmaz pusat falan kaçar dersende yavaşlatıcı mayın, yavaşlatıcı roket ve buz roketleri var bunlarla tam anlamıyla yenilmez olur hele ki lazer yeri golide bile 15 lazer yeri var ve adamlar seprom falan ile 120-130 vurabiliyor birde buna 5 lazer yeri daha eklersen uçar yani.
    Özellikleride hem vuruş üzerine olduğu için savaşlarda çok çok büyük avantajlar sağlar ama karşında senden daha iyi kullanabilen çıkarsa senin dezavantajına dönebilir.
    Ve son olarakta Goliler rafa kalkar.

8. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Güncelleme ve Fikir Havuzu bölümünün aşağıdaki kuralına göre konunuz kilitlenip arşive taşınmıştır.

Bölüm kurallarına buradan ulaşabilirsiniz.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.