Aegis HammerClaw

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve Eski tarafından 30 Ocak 2019 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Eski

Eski User

Arkadaşlar başlıkta belli olduğu üzere Aegisin ve Hammerclawın yetenek özellikleri nelerdir?
    3er adet skilleri var bunları biliyorum. Aegis ile Hammerclawı karşılaştırmak istiyorum.2 Gemininde tüm yetenekleri için,

Hammerclaw kalkan yeteneği .... k kalkan, .... süre aktif, .... soğuma süresi şeklinde yazablirseniz sevinirim.

2. Foruma girince sağ üstte arama yeri var. Oraya anahtar kelimeler yazılınca çoğu sorunun cevabı çıkıyor ortaya. Buradan link vermek yasak. Ayrıca S.S.S Konuları index başlığı altında her şey mevcut..

Hammerclaw

Laser SayısıJeneratör SayısıRoket Atar sayısıEkstralarKargoHızCanCan bonusu
    121413150031027750025%
    Yetenek 1 – Tamir Kiti

• Aktif Süresi – 10 saniye
    • Bekleme Süresi – 160 saniye
    • Etki (Birikebilir)
      • Kendine ve alandaki dost gemilere saniye başı 17500 HP
    • Kısıtlama
      • JAM-X ile etki engellenebilir.
    Yetenek 2 – Kalkan Tamiri

• Aktif Süre – 3
    • Bekleme Süresi – 60 saniye
    • Etki (Birikebilir)
      • Pilotun ve seçilen dost geminin kalkanını yeniler.
        • Pilota gelen kalkan – saniye başı 40000 / Seçilen dost gemiye verilen kalkan – saniye başına 60000
    • Kısıtlamalar
      • JAM- X ile etki engellenebilir.
    Yetenek 3 – Darbe Puanı Tamiri

• Aktif Süresi – 6 saniye
    • Bekleme Süresi – 140 saniye
    • Etki (Birikebilir)
      • Pilotu ve dost gemileri iyileştirir.
        • Pilota – saniye başı 25000 / Dost gemilere – saniye başı 50000
    • Kısıtlama
      • JAM-X ile etki engellenebilir.

Aegis özelliklerine de anlattığım şekilde kendin ulaşabilirsin :)

Eski bunu beğendi.
  3. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Aegis: Tamir Birimi yeteneği 10 saniye boyunca 20.000 darbe puanı verir ve 2 dakika soğuma süresi vardır.

Kalkan tamiri 5 saniye boyunca 15.000 kalkan verir ve 30 saniye soğuma süresi vardır.

DP Tamiri 6 saniye boyunca 20.000 can verir ve 90 saniye soğuma süresi vardır.

Hammerclaw: Tamir Birimi yeteneği 10 saniye boyunca 17.500 can verir ve 2 dakika 40 saniye soğuma süresi vardır.

Kalkan tamiri 3 saniye boyunca 40.000 kalkan verir ve 1 dakika soğuma süresi vardır.

DP Tamiri 6 saniye boyunca 25.000 can verir ve 2 dakika 20 saniye soğuma süresi vardır.

İyi forumlar.

Moderatör tarafından en son değiştirilen: 31 Ocak 2019
    Eski bunu beğendi.
  4. Eski

Eski User

Arkadaşlar yardımcı olduğunuz için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir. :)

5. Modum Aegis Elite için yazsaydınız keşke ve kalkan tamirinde hatanız var. Saniyede 15.000 kalkan verir.

Aegis Elite:

Tamir Birimi: Saniyede 20.000 darbe puanı yeniler ve 15 saniye sürer. 2 Dakika soğuma süresi.

Kalkan Tamiri: Saniyede 15.000 kalkan yeniler ve 4 saniye sürer. 30 saniye soğuma süresi.
    Dost oyuncuya 25.000 kalkan yeniler.

DP Tamiri: Saniyede 20.000 darbe puanı yeniler ve 5 saniye sürer. 90 saniye soğuma süresi.
    Dost oyuncuya 40.000 darbe puanı yeniler.

Son düzenlenen: 31 Ocak 2019
    VALEYARD ve Eski bunu beğendi.
  6. Eski

Eski User

Evet dediğin doğru videolardan baktım 15k veriyor. Teşekkürler

7. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Ŧ®_GID£®LI_LΛZΣΓLΞΓ Üyemize teşekkür ederiz. 15.000 Olarak güncelledim.

İyi forumlar.

8. Eski

Eski User

Şöyle genel olarak baktığımda aegis elitin yetenekleri genel olarak hammerclawdan daha iyi. Peki kullanan arkadaşlarımız varsa performans olarak çok bir fark var mı aralarında craftlamaya değer mi? Canavar kesme bakımından soruyorum. ( bu arada bende üç gemi de yok.)

Bildiğim kadarı ile Hammerclawın canı epey fazla ve fazla etki etmese de ekstra 2 lazer slotu var. (Aegis elitede de %5 atak bonusu var.)

9. VALEYARD

VALEYARD Guest

Merhaba,

Hammerclaw gemisi Aegise göre daha güçlü çünkü arada 2 lazer slotu oynuyor.

Jeneratör olarak Aegisin 1 fazlası var. Ancak Hammerclawın darbe puanı daha fazla.

Can basan bir gemi kullanacaksanız eğer şimdilik Aegisi kullanabilirsiniz. Bana göre montajdan alınması gereken ilk gemi Sayborgtur. Yinede sizin kararınız tabiki.

İyi forumlar.

10. Eski

Eski User

Ben de öyle düşünüyorum modum. Teşekkür ederim konu kilitlenebilir.

11. .Paradoks.

.Paradoks. Guest

Merhaba,

Yardımcı olabildiysek ne mutlu bize :)

Konu isteğiniz üzerine kilitlenmiştir.

Iyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.