Aegis Hangi Tasarım?

Konusu 'Bunun Dışındakilerin Arşivi' forumundadır ve £$GoldenPersia£$ tarafından 11 Temmuz 2015 başlatılmıştır.

Değerli forum kullanıcıları,

Bu forumda aktif olabilmen için öncelikle oyun hesabına giriş yapman gerek, aksi taktirde foruma ulaşamassın. Eğer oyun hesabın yok ise, lütfen kendine yeni bir hesap aç. „Oyun için tıkla“
Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.
  1. Arkadaşlar ticaretten aegis tasarımını alacağım. Elite mi veteran mı? Elite bildiğim kadarıyla bazı yeteneklerin süresini kısaltıyor. Hangisini tavsiye edersiniz?

2. SpookS

SpookS User

Merhaba,

Veteran tecrübe ve şeref tasarımıdır.Kasılacaksanız ideal olanı bence veteran.Ancak hem savaşacak hem kasıcaksanız elite daha iyi bir seçim olacaktır.

Keyifli forumlar.

3. senberk99

senberk99 User

Kapı sonu veteran normalde kasılmak+savaşta elite

4. Rehber

Rehber Guest

Merhaba,

Gelişmekte olan gemilerin Elite tasarımını kullanması %5 extra vuruş gücü açısından idealdir.

Veteran Tasarım;Aegis için % 5 tecrübe ve şeref puanı bonuslu veteran tasarımı. Timinin Aegis bünyesindeki en iyi ikmal gemisine sahip olduğundan emin olabilirsin.

Elite Tasarım;Aegis'le % 5 ek hasar verirsin; bu tasarım tamir birimi yeteneğinin süresini % 50 artırır, kalkan tamirini % 20 ve DP tamirini %10 azaltır.

Keyifli Forumlar.

5. Prophecy

Prophecy User

Kasılmak için ve baskın için Elite kapı için Veteran alabilirsin

6. elite candır :)

7. -UZMAN-

-UZMAN- User

Merhaba,

İlk olarak Elite alın yetenek süresinin kısalması ve vuruş gücü sağlaması dahada ideal benim görüşüme göre. Ama Veteran tasarımınıda en kısa sürede alın.

İyi Forumlar.

8. ahmettyran

ahmettyran Guest

Veteran kullanıyorum gayet güzel elitede beni caydıran şey o kalkan%20dptamiri%10 azaltması. Ha bu arada öbürüde %50 artıyor ama ben en çok kalkanı kullanıyorum. sonuçta 30 saniye bekleme süresi var

9. -Keskin-

-Keskin- User

Merhaba

Bana kalırsa da elit tasarımını almalısınız.İlk olarak arkadaşlarımızında dediği gibi %5 vuruş arttırıyor. Ve bir adet özelliği oldukça uzun kullanılabiliyor.Tavsiye ederim.

İyi forumlar

10. SORRYAGA

SORRYAGA User

Bende senin gibi tasarım alacağım ve kredi biriktiriyorum.Açık arttırma fiyatlarında elite veterandan daha pahalı.O yüzden önce eliteyi al daha sonra veteranı da alıp değiştirerek kullanabilirsin.Fakat önce elite...

11. Teşekkürler.Konu kilitlenebilir modum.

12. Merhaba ,

Konu istek üzerine kilitlenmiştir.

İyi forumlar.

Konu Durumu:
Mesaj gönderimine kapalı.